Kotlina Edelweiss zorganizuje Dwudzieste Siódme Mistrzostwa Mikroświata w piłce nożnej. Sukces organizatorów musi zostać jednak poparty właściwą pracą. By ugościć ponad trzydzieści reprezentacji nalezy się solidnie do tego przygotować. I nie chodzi tylko o obiekty sportowe, ale o całą infrastrukturę
8. Freiwald Arena (Stadion An der Alten Försterei) - nazwa tymczasowa - realny odpowiednik jest dość spory, ale czekam na propozycję od Ludwika - planowana pojęmość 5-6 tysięcy.
Może coś z powyższych się spodoba.
@Ludwig Tomović - Freiwald
Nigdy stadion we Freiwaldzie nie miał być wzorowany na stadionie Unionu Berlin.
Jedyne co to zainspiruję się trochę jego nazwą.
Tak jak już wcześniej pisałem mam dwa realne odpowiedniki, ale jeszcze szukam jakichś innych.
Właśnie wróciłem z urlopu, więc myślę że do jakiegoś czwartku-piątku będzie i ustalona nazwa i realny pierwowzór.
8. Freiwald Arena (Stadion An der Alten Försterei) - nazwa tymczasowa - realny odpowiednik jest dość spory, ale czekam na propozycję od Ludwika - planowana pojęmość 5-6 tysięcy.
Może coś z powyższych się spodoba.
@Ludwig Tomović - Freiwald
Nigdy stadion we Freiwaldzie nie miał być wzorowany na stadionie Unionu Berlin.
Jedyne co to zainspiruję się trochę jego nazwą.
Tak jak już wcześniej pisałem mam dwa realne odpowiedniki, ale jeszcze szukam jakichś innych.
Właśnie wróciłem z urlopu, więc myślę że do jakiegoś czwartku-piątku będzie i ustalona nazwa i realny pierwowzór.
No to pięknie. Zachęcam do aktywnego udziału w kreowaniu właśnie tego stadionu!
Co do nazwy stadionu: Stadion An der Alten Apfelgarten.
Bowiem stadion znajduje się przy jabłoniowym sadzie, najstarszym we Freiwaldzie, a i może z tych jabłonek by sie zrobiło jakieś jadło i napitek na stadion
Bowiem stadion znajduje się przy jabłoniowym sadzie, najstarszym we Freiwaldzie, a i może z tych jabłonek by sie zrobiło jakieś jadło i napitek na stadion
Nie no opcja B zdecydowanie. Czy taką mam wpisać jako Freiwald?
Nie no opcja B zdecydowanie. Czy taką mam wpisać jako Freiwald?
Heh, ten sam stadion zaproponowałem jako obiekt VfB w Wolkenbadzie
Ambasador Księstwa Sarmacji
Zastępca Samozwańczego Sekretarza Mikroświatowej Unii Piłkarskiej
Były Kanclerz Księstwa Sarmacji
Prezes VfB 1923 Wolkenbad
Ambasador Księstwa Sarmacji
Zastępca Samozwańczego Sekretarza Mikroświatowej Unii Piłkarskiej
Były Kanclerz Księstwa Sarmacji
Prezes VfB 1923 Wolkenbad