Wniosek o Utworzenie firmy ,,Lotto Grüner"
Regulamin forum
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wniosek o Utworzenie firmy ,,Lotto Grüner"
Dzień dobry zgłaszam chęć utworzenia firmy ,,Lotto Grüner". I ponadto w przypadku tej firmy, jednak chciałbym o utworzenie działu, oczywiście też w dziale ,,Prywatne przedsiębiorstwa" Na razie bez logo, bo jest opracowywane w trakcie, z jedną osobą się ugadałem. Firma oczywiście nie będzie zajmować się niczym innym, jak sprzedaż losów dla chętnych osób i robienie losowania.
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Wniosek o Utworzenie firmy ,,Lotto Grüner"
Sekundka. Zaraz ogarnę.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑07 września 2025, 19:44 Dzień dobry zgłaszam chęć utworzenia firmy ,,Lotto Grüner". I ponadto w przypadku tej firmy, jednak chciałbym o utworzenie działu, oczywiście też w dziale ,,Prywatne przedsiębiorstwa" Na razie bez logo, bo jest opracowywane w trakcie, z jedną osobą się ugadałem. Firma oczywiście nie będzie zajmować się niczym innym, jak sprzedaż losów dla chętnych osób i robienie losowania.
W zasadzie to już:
viewforum.php?f=158
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Wniosek o Utworzenie firmy ,,Lotto Grüner"
Mam już gotowe logo, jeśli można proszę o je wstawienie na mój dział by było widoczne.(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu