Jako inicjator wydarzenia, także w Edelweiss chciałbym stale informować co i jak się dzieje w sferze rajdowej...
Jak na razie na sucho przenosić będę posty, ale liczę, na pełną komitywę z Waszej strony również.
W związku z problemami realnymi prezentacja kalendarza na sezon IV następuje dopiero dzisiaj…
Najpierw zajmijmy się tym co już było. Wydarzeniem inaugurującym sezon było XX-lecie Księstwa Sarmacji, które w ten sposób chciało uhonorować okrągłą rocznicę. Jednym z wydarzeń był właśnie rajd. Po niezwykle zaciętym boju, o włos, zwycięzcą okazał się Herr @Helwetyk Romański…
Działa, ale sam wiesz, że jak legenda zjawia się na horyzoncie to i prestiż się zwiększa. Nie będę oferował cudów, ale koszulkę RMAW w gratisie, a niech stracę. W tym sezonie każdy triumfator taką ma otrzymać. Ty miałeś najwyśzy współczynnik wygranych - nie ma co sie oszukiwać, jesteś niczym Kareem Abdul-Jabbar.
Ale bardzo chętnie taką koszulkę zakupię, zresztą jak będą jakieś gadżety inne RMAW czy mikronacyjne to też chętnie (póki co mam tylko torbę Lewka).
Nie wiem, czy chciałbym znowu toczyć tę dyskusję publicznie, zwłaszcza, że nawet kanałami prywatnymi nie doszliśmy do porozumienia, a mam wrażenie że wręcz z różnych powodów rozmowa na ten temat zaogniała sytuację.
Ty znasz powody dla których już nie jeżdżę, ja je znam i nie wiem czy w tym temacie coś mogłoby się zmienić....
Znam powody, ale szczerze, nie do końca rozumiem.
Wiem, ja z kolei nie rozumiem, że ich nie rozumiesz
I koło się zamyka...
Ale bardzo chętnie taką koszulkę zakupię, zresztą jak będą jakieś gadżety inne RMAW czy mikronacyjne to też chętnie (póki co mam tylko torbę Lewka).
Nie wiem, czy chciałbym znowu toczyć tę dyskusję publicznie, zwłaszcza, że nawet kanałami prywatnymi nie doszliśmy do porozumienia, a mam wrażenie że wręcz z różnych powodów rozmowa na ten temat zaogniała sytuację.
Ty znasz powody dla których już nie jeżdżę, ja je znam i nie wiem czy w tym temacie coś mogłoby się zmienić....
Znam powody, ale szczerze, nie do końca rozumiem.
I koło się zamyka...
Zrobisz jak zechcesz. Pamiętaj, że ja działam dla dobra Edelweiss i to obywatele tego kraju są moim priorytetem. Opcja A lub opcja B.
I koło się zamyka...
Zrobisz jak zechcesz. Pamiętaj, że ja działam dla dobra Edelweiss i to obywatele tego kraju są moim priorytetem. Opcja A lub opcja B.
Noo nie do końca tak było, ale z racji na to, że podczas poprzedniej długiej dyskusji nie udało się dojść do porozumienia czy zgody, zapewne teraz będzie podobnie, a skoro tak, to myślę że nie warto angażować czasu i energii nas obu.
I koło się zamyka...
Noo nie do końca tak było, ale z racji na to, że podczas poprzedniej długiej dyskusji nie udało się dojść do porozumienia czy zgody, zapewne teraz będzie podobnie, a skoro tak, to myślę że nie warto angażować czasu i energii nas obu.
I żeby było jasne, za inne rzeczy mega szanuję.
Mimo wszystko zachęcam, właśnie po to by ten "słomiany topór" zakopać.
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑05 września 2025, 08:56
W dniu wczorajszym została opłacona na kolejny rok domena rmaw.pl, zatem proszę spać spokojnie. Zarówno Edelweiss, ale i RMAW będzie żyło.
Zapraszam serdecznie na rmaw.pl i zachęcam do śledzenia social mediów i forumowych wątków o RMAW. Lada chwila wleci zapowiedź sezonu.
Fajna stronka! Odlotowo zrobione!!! Jestem pod wrażeniem :Esmile
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑05 września 2025, 08:56
W dniu wczorajszym została opłacona na kolejny rok domena rmaw.pl, zatem proszę spać spokojnie. Zarówno Edelweiss, ale i RMAW będzie żyło.
Zapraszam serdecznie na rmaw.pl i zachęcam do śledzenia social mediów i forumowych wątków o RMAW. Lada chwila wleci zapowiedź sezonu.
Fajna stronka! Odlotowo zrobione!!! Jestem pod wrażeniem :Esmile
Jak już zapewne wiecie ruszamy z VII sezonem jeszcze w tym miesiącu. Dokładnie za 19 dni rozpoczną się zmagania w sezonie 1925/26(2025/2026). Tym razem, a w zasadzie ponownie, zaczniemy w Voxlandzie. szykuje się niezłe show i wielkie widowisko. Voxlandczycy szykowali się do tego od dawna, dlatego ponownie powierzyłem im rolę "startera sezonu". To wielkie wyróżnienie, miejmy nadzieję, że zaskoczą nas swoją gościnnością, ale i podejściem do imprezy.
Wszyscy zainteresowani mieli już okazję poznać jak wyglądać będzie obecny sezon, gdzie i kiedy pościgamy się, to jednak RMAW przygotowało zapowiedź medialną. Zachęcam do "redystrybucji" szerszemu gronu realnego świata.
Wszystkich fanów ponownie zapraszam na rmaw.pl (świeżo opłacona domena na kolejny rok ), to nasze centrum wiedzy o rajdach.
Sponsorów zachęcam do wsparcia materialnego. Nie tylko na kolejne zawody, ale i do stałej współpracy. Mikroświat jest tak bogaty, tak że szkoda by te wszystkie tysiaki trzymać na tajnych kontach.
Ja ze swojej strony (realnie) zapewniam "corajdowe pięć dyszek". Jak dobrze pójdzie to postaram się dorzucić do tego nagrodę niespodziankę dla każdego zwycięzcy.
Szalenie miło mi poinformować, że do RMAW zgłosił się własnie SETNY uczestnik. Jedni od samego początku startują do dziś, inni utworzyli swoje konta by tylko zabłysnąć, ale całkiem spora grupa bawi się z nami do dzisiaj! Dołącz i Ty!
3.Rajd Voxlandu zaczniemy już niebawem. Dosłownie za 12 dni ruszymy z kopyta. Wielki to czas by rozpocząć charakterystyczne dla RMAW odliczanie! Dziś bez żadnych "cyferek" bo szkoda "zakrywać" piękną grafikę, prawda?
Lada dzień pojawi się trasa. Jest ona o tyle wyjątkowa, co zaskakująca. Z resztą sami zobaczycie!
Już jutro zacznę stawiać pierw