Majestat, informuje, że dokonano pozytywnej weryfikacji. Można bezpiecznie podróżować po Kotlinie.
Weryfikacja Stempla
Regulamin forum
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Weryfikacja Stempla
- Sheldon Anszlus Robingren • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Przychodzę z nowiną, że rozszerzenie Stempel do forum phpBB dostało właśnie aktualizacje. Jest to wersja 1.0.0 i zawiera ona w sobie integrację z Instytutem Statystyk Międzynarodowych, Nowinami oraz Międzynarodową Unią Komunikacyjną (powiadomienia) oraz dodaje formularz weryfikacji konta w systemie stemple, co usprawnia całą procedurę i zrzuca ciężar obowiązku z mężów zaufania. Dzięki tej aktualizacji, dołączenie do wcześniej wspomnianych inicjatyw jest jeszcze prostsze. O klucze API do weryfikacji oraz MUK należy pytać zespół CRŁM.
Link do wątku z rozszerzeniem: Stempel phpBB
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Staram zazwyczaj tu nie pisać bo wiadomo, ale że to bardzo ważna wiadomość. To jakie jest tej zmiany praktyczne zastosowanie?Sheldon Anszlus Robingren pisze: ↑08 września 2025, 22:18 Przychodzę z nowiną, że rozszerzenie Stempel do forum phpBB dostało właśnie aktualizacje. Jest to wersja 1.0.0 i zawiera ona w sobie integrację z Instytutem Statystyk Międzynarodowych, Nowinami oraz Międzynarodową Unią Komunikacyjną (powiadomienia) oraz dodaje formularz weryfikacji konta w systemie stemple, co usprawnia całą procedurę i zrzuca ciężar obowiązku z mężów zaufania. Dzięki tej aktualizacji, dołączenie do wcześniej wspomnianych inicjatyw jest jeszcze prostsze. O klucze API do weryfikacji oraz MUK należy pytać zespół CRŁM.
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Tak po chłopsku to powiadomienia że stempla, będą wyświetlane tak jak powiadomienia z forum (ikonka m, logo stempla), więc nie trzeba będzie wychodzić z forum, żeby sprawdzić powiadomień.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑08 września 2025, 22:21Staram zazwyczaj tu nie pisać bo wiadomo, ale że to bardzo ważna wiadomość. To jakie jest tej zmiany praktyczne zastosowanie?Sheldon Anszlus Robingren pisze: ↑08 września 2025, 22:18 Przychodzę z nowiną, że rozszerzenie Stempel do forum phpBB dostało właśnie aktualizacje. Jest to wersja 1.0.0 i zawiera ona w sobie integrację z Instytutem Statystyk Międzynarodowych, Nowinami oraz Międzynarodową Unią Komunikacyjną (powiadomienia) oraz dodaje formularz weryfikacji konta w systemie stemple, co usprawnia całą procedurę i zrzuca ciężar obowiązku z mężów zaufania. Dzięki tej aktualizacji, dołączenie do wcześniej wspomnianych inicjatyw jest jeszcze prostsze. O klucze API do weryfikacji oraz MUK należy pytać zespół CRŁM.
Dla niezweryfikowanych użytkowników stempla, jest formularz, dzięki któremu nie będą musieli wpisywać kodu weryfikacji w tym wątku, tylko wrzuca do formularza i wciągu sekundy będą mieli zweryfikowane konto.
W niektórych krajach długo czeka się, aż mąż zaufania sprawdzi wątek i wprowadzi dane do systemu. Nielicznie zdarzały się przypadki, że mężowie popełniali błąd przy podawaniu identyfikatora z forum i weryfikacja trwała wtedy dłużej, bo musieli czekać aż któryś z administratorów stempla dostanie o tym informacje o poprawi błąd.
Pozwolę sobie oznaczyć @Heinz-Werner Grüner, aby przypomnieć, że w razie obaw, mogę pomóc z zamknięciem forum aktualizacją.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wielkie dzięki i czekam na okazanie pomocy Herr @Sheldon Anszlus Robingren . 
btw. Czy Robingrenowie nadal są członkami rodu Romanow? Takie widnieje u nas w profilu. Jak chcecie to dajcie mi herb i pozamieniam.
btw. Czy Robingrenowie nadal są członkami rodu Romanow? Takie widnieje u nas w profilu. Jak chcecie to dajcie mi herb i pozamieniam.
Nope, a herb tutaj:Heinz-Werner Grüner pisze: ↑09 września 2025, 08:45 Wielkie dzięki i czekam na okazanie pomocy Herr @Sheldon Anszlus Robingren . ;)
Benjamin Robingren
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dodałem do grupy ROBINGREN - @Benjamin @Damiano Robingren @Sheldon Anszlus RobingrenBenjamin pisze: ↑09 września 2025, 20:43Nope, a herb tutaj:Heinz-Werner Grüner pisze: ↑09 września 2025, 08:45 Wielkie dzięki i czekam na okazanie pomocy Herr @Sheldon Anszlus Robingren .
![]()
Zgadza się?
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Aktualnie tak, a w przyszłości może @Femme MystereHeinz-Werner Grüner pisze: ↑09 września 2025, 21:28Dodałem do grupy ROBINGREN - @Benjamin @Damiano Robingren @Sheldon Anszlus RobingrenBenjamin pisze: ↑09 września 2025, 20:43Nope, a herb tutaj:Heinz-Werner Grüner pisze: ↑09 września 2025, 08:45 Wielkie dzięki i czekam na okazanie pomocy Herr @Sheldon Anszlus Robingren .
![]()
Zgadza się?
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nadawałaby się do rodu?Sheldon Anszlus Robingren pisze: ↑09 września 2025, 21:41Aktualnie tak, a w przyszłości może @Femme MystereHeinz-Werner Grüner pisze: ↑09 września 2025, 21:28Dodałem do grupy ROBINGREN - @Benjamin @Damiano Robingren @Sheldon Anszlus Robingren
Zgadza się?![]()
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Czy nasza Femme by się gdzieś nie nadawała?Heinz pisze: Nadawałaby się do rodu?![]()