Herr Oberhaupt,
jako przewodniczący Fundacji Narodowej, wnioskuję o przyznanie Orderu Obrońców Kotliny dla @VRATISLAVA VONDRÁČKA za szerzenie kultury i godne reprezentowanie Edelweiss na arenie międzynarodowej.
Joachim Cargalho

Bardzo dziękuje za złożenie wniosku. Zostanie on oczywiście rozpatrzony. Jako oberhaupt staram się być jak najbardziej sprawiedliwy jak tylko potrafię i zwłoka nie będzie wynkiem mojej opieszałości, a raczej trzymania się zasady, że pod koniec ważnych wydarzeń nagradzam także najbardziej zasłużonych Edli, czy innych mikronautów. Stąd proszę o wyrozumiałość i przyjęcie do wiadomości, że najbliższe odznaczenia państwowe, szczególnie te z najwyższej półki, będą rozdawane w okolicach Oktoberfest. Mam nadzieję, że to nie będzie problem.Joachim Cargalho pisze: ↑29 września 2025, 13:10Stadt Edelweiss, 29.09.1925 r.
Herr Oberhaupt,
jako przewodniczący Fundacji Narodowej, wnioskuję o przyznanie Orderu Obrońców Kotliny dla @VRATISLAVA VONDRÁČKA za szerzenie kultury i godne reprezentowanie Edelweiss na arenie międzynarodowej.
Z poważaniem
Joachim Cargalho

Ok, jak nie trzeba to nie było tematu.
Moim zdaniem za szybki jestem tu może dopiero 4 miesiące i takie osiągnięcia dość dużo jak na nowicjusza.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑29 września 2025, 21:04Ok, jak nie trzeba to nie było tematu.![]()
Pssst - wrócimy do tego w stosownym czasie!

4 miesiące to ... ja już byłem oberhauptem ...4 miesiące.Mandaryna pisze: ↑29 września 2025, 21:21Moim zdaniem za szybki jestem tu może dopiero 4 miesiące i takie osiągnięcia dość dużo jak na nowicjusza.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑29 września 2025, 21:04Ok, jak nie trzeba to nie było tematu.![]()
Pssst - wrócimy do tego w stosownym czasie!![]()
Zgadza się!Joachim Cargalho pisze: ↑29 września 2025, 21:34 Tu trzeba brać, póki dają. Raz Ci się noga powinie i już nic nie dostaniesz![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość