Dobra czas na drobne newsy związane z AŚW
Pierwszy Wyścig: Odbył się
Drugi Wyścig: Odbył SIę
Trzeci Wyścig: Odbył się
Czwarty Wyścig: ?
Piąty Wyścig: ?
Szósty Wyścig: ?
Siódmy Wyścig: ?
Ósmy Wyścig: ?
Także jak widzicie jesteśmy na ten moment po 3 wyścigach. Teraz wiadomo że nie bo są rajdy Leockie i wspieram je, ale po nich możliwe że jakieś kolejne wyścigi będą.
Kolejną sprawą by niektóre certyfikaty, nawet te najwyższy były jednak bardziej osiągalne, to zwiększyłem nagrody za poszczególne miejsce w wyścigu i możecie zobaczyć sobie w regulaminie. Można za 1 miejsce dostać nawet 40+10 certyfikatów! Ale tak to już bardziej zmieniać tego nie będę.
Ostatnia sprawa to moje wyścigu z porównaniem do rajdów, oprócz tego że są śmiercionośne, to będą krótsze, czyli nie aż cały weekend, tylko to będą wyścigi typu że maksymalnie będą trwać 8 godzin. Także one będą bardziej na skupienie się i faktyczne ściganie, co prawda nie będzie tyle hardcorowych punktów co w 3 wyścigu bo to był wyjątek od reguły, ale może to być częściej niż różnica np.10 godzin.
Dodatkowo że zakończyłem ten nudny hokej, to bardziej mogę się skupić na AŚW, no z wyjątkiem jednej gry, którą będę robił na Oktoberfest. Prawdopodobnie ogłoszę ją w niedziele. Także to tyle z obecnych informacji i czekajcie cierpliwie na kolejne wyścigi :twisted: