1.Dodam go do regulaminu, faktycznie brakuje tego i opiszę to pod spodem, by nie było niejasności. Co do kwestii ryzykanta, działa on jak tankowanie w RMAW, czyli na początek masz +3 minuty gdy wrzucisz grafikę np. na OS3, a na OS4 masz premię, jeśli zająłeś dane miejsce od 1 do 4 i wiadomo im wyżej tym lepiej. I tak to też opiszę w regulaminie. Co do grafik, jeżeli nie jest dodana jakaś grafika, to nie uznaję tego za błędu, tylko za nie wykorzystanie tej grafiki, chyba że użyje się grafiki której użyć nie może to wtedy owszem to też rozpiszę. Co do kostek nie sądziłem że nawet z Startem to będzie skomplikowane, ale no tutaj też dam opis tego.
2.Będzie dodany w następnym wyścigu.
3.Na ten moment jest zabronione dawania taranowania i broni w jednym. W innych przypadkach nie widzę potrzeby by je blokować, bo pamiętajcie że niektóre to nawet można użyć tylko raz na sezon!
4.Na tym polega niespodzianka, że ja nie mogę zdradzić czy będzie to za karę czy nagroda, bo to zależy co się wylosuje. Są tam zarówno opcje pozytywne, jak i negatywne i od razu mówię że jeśli ktoś piszę że 1 to najbardziej pechowa, a 6 najbardziej szczęśliwa, to nie, to tak nie działa. To jest dosłownie losowe.
5.Proszę bardzo