Dostępne grafiki na tym punkcie kontrolnym:
Taranowanie:

Użycie Dopalacza(Jak Posiadasz):

Strzelba(Jak Posiadasz):

Minigun(Jak Posiadasz):

Włączenie Pola Ochronnego(Jak Posiadasz):

Oszust:

Jazda na skróty:

Dzięki! Teraz można poszaleć! A mam pytanko, czy można wypłacić z anarchopłatu te wszystkie kapsle?Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑20 października 2025, 00:49
HP Samochodów:
-Leszek Ebe-Gruner: 24 hp
-Alfred Fabian von Tehen-Dżek: 20 hp
-Lieselotte Augentrost: 34 hp
-Heinz-Werner Gruner: 9 hp
Tym samym wyścig uznaję za zakończony i pora na nagrody(Tak jednak postanowiłem dziś w nocy jeszcze je dać, a nie w dzień)
1 Miejsce zajmuje Alfred Fabian von Tehen-Dżek: Wygrana to 125000 kapsli i 30 certyfikatów
2 Miejsce zajmuje Leszek Ebe-Gruner: Wygrana to 100000 kapsli i 23 certyfikaty
3 Miejsce zajmuje Heinz-Werner Gruner: Wygrana to 75000 kapsli i 16 certyfikatów
4 miejsce zajmuje Lieselotte Augentrost: Wygrana to 50000 kapsli i 10 certyfikatów
Także jeszcze raz dziękuje wszystkim za udział @Heinz-Werner Grüner @Alfred Fabian @Femme Mystere
No nie bardzo, bo nie istnieje kantor. I tak idę na rękę robiąc wyścigi na tym forum, a nie na moim. Ale no polecam zobaczyć samochody i wybrać ten który uznasz za najlepszy w twojej strategiiHeinz-Werner Grüner pisze: ↑20 października 2025, 08:31Dzięki! Teraz można poszaleć! A mam pytanko, czy można wypłacić z anarchopłatu te wszystkie kapsle?Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑20 października 2025, 00:49
HP Samochodów:
Tym samym wyścig uznaję za zakończony i pora na nagrody(Tak jednak postanowiłem dziś w nocy jeszcze je dać, a nie w dzień)
1 Miejsce zajmuje Alfred Fabian von Tehen-Dżek: Wygrana to 125000 kapsli i 30 certyfikatów
3 Miejsce zajmuje Heinz-Werner Gruner: Wygrana to 75000 kapsli i 16 certyfikatów
4 miejsce zajmuje Lieselotte Augentrost: Wygrana to 50000 kapsli i 10 certyfikatów
Także jeszcze raz dziękuje wszystkim za udział @Heinz-Werner Grüner @Alfred Fabian @Femme Mystere![]()

Leszek, ja żartowałem z wymianą. A po drugie, gdybyś nie szedł na rękę z lokacją to,bez urazy, ale byłby problem ze składem. Co do aut, ale i całego konceptu, ja po prostu musze usiąść do tego i porządnie wszystko przeczytać. Nie byłem w stanie uczestniczyć w żadnym AŚW rajdzie nawet na 30%, więc to lekko olałem, ale obiecuję, że się poprawię.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑20 października 2025, 14:03No nie bardzo, bo nie istnieje kantor. I tak idę na rękę robiąc wyścigi na tym forum, a nie na moim. Ale no polecam zobaczyć samochody i wybrać ten który uznasz za najlepszy w twojej strategiiHeinz-Werner Grüner pisze: ↑20 października 2025, 08:31Dzięki! Teraz można poszaleć! A mam pytanko, czy można wypłacić z anarchopłatu te wszystkie kapsle?Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑20 października 2025, 00:49
HP Samochodów:
Także jeszcze raz dziękuje wszystkim za udział @Heinz-Werner Grüner @Alfred Fabian @Femme Mystere![]()
![]()