LOVE PALMA - transmisja

Od niepamiętnych czasów w Kotlinie kultywuje się zwyczaj hołdu dla bursztynowego trunku. Mieszkańcy Edelweiss, z prawdziwą estymą odnoszący się do piwnych tradycji, po raz czwarty z rzędu zapraszają wszystkich miłośników chmielowego napoju na wielki festyn na Polanę Wolności. Nie dajcie się zwieść podróbkom — tylko prawdziwy, edelweisski Oktoberfest ma w sobie ducha starej dobrej zabawy!
Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Femme Mystere Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

LOVE PALMA - transmisja

Post autor: Femme Mystere »

Edel FM – Transmisja specjalna z Nowej Kurlandii

Drodzy słuchacze!
Z radością ogłaszamy, że miejsce akcji pierwszej edycji reality show Love Palma zostało wybrane – i nie jest to byle jaka lokalizacja! Uczestnicy zawitają do Pałacu Serca i Szabli, ekskluzywnego hotelu położonego w sercu egzotycznej Nowej Kurlandii.

Obrazek

Ten niezwykły przybytek łączy tropikalny raj z sarmackim przepychem. Każda komnata została zaprojektowana z myślą o romantycznych uniesieniach i emocjonujących wyzwaniach – od łoży z baldachimem, przez prywatne tarasy z widokiem na ocean, po kąpiele w bursztynowej balii.

Dziś, podczas naszej transmisji, poznacie listę uczestników konkursu, którzy już niebawem wprowadzą się do swoich dedykowanych komnat. Każdy z nich otrzyma przestrzeń pełną luksusu, ale i niespodzianek.

Jutro nastąpi losowanie par oraz ogłoszenie pierwszego zadania, które sprawdzi ich odwagę, uczucia i zdolność do współpracy. Emocje gwarantowane – a to dopiero początek!
Zostańcie z nami – Edel FM to Wasze okno na miłość, intrygę i tropikalną przygodę!
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum
Awatar użytkownika
Sheldon Anszlus Robingren Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: LOVE PALMA - transmisja

Post autor: Sheldon Anszlus Robingren »

Obrazek

Zrobiliśmy motyla z 10 franków, bo uznaliśmy, że będzie to najcenniejszy motyl w mikronacjach. Nasz motyl to połączenie barwnej wyobraźni @Mandaryny oraz mojej precyzji. Razem pokazujemy, że nawet z czegoś tak zwykłego można stworzyć coś wyjątkowego i żywego, jeśli połączy się kreatywność z logiką. Motyl jest również zakładką do książki, co symbolizuje, że nawet coś lekkiego może utrwalać ważne chwile i pomysły.
Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Sheldon Anszlus Robingren pisze: 27 października 2025, 20:21
Obrazek

Zrobiliśmy motyla z 10 franków, bo uznaliśmy, że będzie to najcenniejszy motyl w mikronacjach. Nasz motyl to połączenie barwnej wyobraźni @Mandaryny oraz mojej precyzji. Razem pokazujemy, że nawet z czegoś tak zwykłego można stworzyć coś wyjątkowego i żywego, jeśli połączy się kreatywność z logiką. Motyl jest również zakładką do książki, co symbolizuje, że nawet coś lekkiego może utrwalać ważne chwile i pomysły.
Czy ktoś właśnie rozbił bank? Meeega!
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Femme Mystere Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Femme Mystere »

Mi bardziej przypomina muszelkę, ale może być i motylek. Ślicznie!
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Joachim Cargalho »

Jestem pod wrażeniem!
Jaka para pozostała? :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Joachim Cargalho pisze: 27 października 2025, 20:27 Jestem pod wrażeniem!
Jaka para pozostała? :D
Ta trzecia? XD

W sumie to z ogromną przyjemnoscią poznam Arcyxięcia W. de Villehardouin. Para z naszym Herr Christophem może być równie pomysłowa.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Femme Mystere pisze: 27 października 2025, 20:25 Mi bardziej przypomina muszelkę, ale może być i motylek. Ślicznie!
No cóż, nie wyszło tak perfekcyjnie jak powinno, jednak starałem się jak mogłem. Nie jest lekko, gdy tworzywo z którego jest zrobiony banknot nie współpracy. :P
Obrazek
Awatar użytkownika

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Heinz-Werner Grüner pisze: 27 października 2025, 20:24
Sheldon Anszlus Robingren pisze: 27 października 2025, 20:21
Obrazek

Czy ktoś właśnie rozbił bank? Meeega!
🦋🎰💰
Obrazek
Awatar użytkownika

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Pavel van der Gibson pisze: 27 października 2025, 17:25 Wspólnie z @daniel von tauer-krak ustaliliśmy, że nic lepszego już nie powstanie xd

Obrazek
Zazdroszczę posiadania papieru ❤️
Świetne wykonanie 🐟
Obrazek
Awatar użytkownika
daniel von tauer-krak Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: daniel von tauer-krak »

Femme Mystere pisze: 27 października 2025, 20:25 Mi bardziej przypomina muszelkę, ale może być i motylek. Ślicznie!
Ciekawe skąd te skojarzenie?
Daniel Janary von Tauer-Krak
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Joachim Cargalho »

daniel von tauer-krak pisze: 27 października 2025, 20:37
Ciekawe skąd te skojarzenie?
Może widoczne na motylku palce zaburzyły jakoś percepcję Frau Augentrost.
Na pewno nam to wyjaśni.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Oktoberfest 1925”