Tak też witam obecnych w ,,Ucieczka z Lochów" !
Mianowicie będzie to turówka, w której będziecie poruszać się po lochu i waszym zadaniem jest wydostać się z lochów! Tak jest dobrze słyszeliście. Ja oczywiście mam swoją mapę mistrza gry
1.Jak chodzi o aktywnych, to kto pierwszy ten lepszy, także ochotnika zapraszam do udziału.
2.Do wyboru są 3 klasy postaci:
1)Rycerz: Ma 5 pancerz 15 żyć(umiejętność: zabija pająki na jeden cios, negatyw: Nie może się regenerować)
2)Wojownik: 12 żyć(umiejętność: Porusza się 2 razy szybciej. negatyw: zadaje mało obrażeń)
3)Kapłan: 10 żyć(umiejętność: Posiada na początku niewidzialność do 20 tur+jednorazowa teleportacja do 5 kratek. negatyw: Szkielet zadaje 2 razy większe obrażenia)
3.Po wyborze klasy, wchodzimy oczywiście do gry tutaj postujemy komendy (wschód, zachód, północ, południe), a ja odpowiadam czy coś się dzieje czy nic i tylko idziesz dalej
4.Żeby wydostać sie z lochów potrzebujecie odpowiednich kluczy. Pierw musicie znaleźć zielony klucz, potem znaleźć fioletowy klucz i na koniec czerwony klucz.
5.Jeżeli dany gracz zginie, wtedy mogę ewentualnie wziąć drugiego gracza chętnego z kolejki. Oczywiście zaczyna on od startu.
Także zapraszam do wzięcia udziału w grze!