Peterhoff Lager
- Peetri Romanaav • Stempel
- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Peterhoff Lager
Ogólnie jest to moja ulubiona wersja piwa! Pewnie Peter zaliczy jeszcze kilka takich rzeczy.
Mam nadzieję, że ten powrót przyniesie mi jeszcze więcej kreatywnych pomysłów zarówno w realu jak i tutaj!
Mam nadzieję, że ten powrót przyniesie mi jeszcze więcej kreatywnych pomysłów zarówno w realu jak i tutaj!
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Mi nieco minął zachwyt nad pszenicznymi, co nie oznacza, że nie lubię. Nawet dzisiaj pokusiłem się o małe piwerko pszeniczne, natomiast tak, preferuje obecnie coś bardziej wyszukanego. 
- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
To co Szanowny aktualnie spożywa? Jakiś porter? Czy może coś całkowicie innego "kraftowego"? 
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Porterki, miodowe to faktycznie teraz - świątecznie, ale mistrzostwo to kriek i gose. Belgijskie jednak coś mają w sobie niesamowitego, ale "moje gose", no mogę się "kwasić" ever. Górna półka. No, ale ja to nikt w porównaniu z @Franklin Garamond. Ten to wie.Peetri Romanaav pisze: ↑20 grudnia 2025, 21:22 To co Szanowny aktualnie spożywa? Jakiś porter? Czy może coś całkowicie innego "kraftowego"?![]()
- Franklin Garamond • Stempel
-
ODZNACZENIA
Mają, mają, to coś się nazywa brettanomyces bruxellensis
Wiem, że nic nie wiem. Poza tym tu pytają o Wasze gustaHeinz-Werner Grüner pisze: ↑20 grudnia 2025, 22:05 No, ale ja to nikt w porównaniu z @Franklin Garamond. Ten to wie.
- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Gusta są różne, różniste. Musiałem ostatnio odpuścić z alkoholem bo siłownia i alkohol to nie jest najlepsze połączenie i próbuje teraz nowych trunków w wersji 0.0%. Powiem Wam Panowie, że naprawdę można spróbować piwa zanim się wypije tą wersję alkoholową.
Natomiast co do Belgów, to całkiem inny rodzaj piwka. Chociaż moje ulubione to typowo aus Bayern.
Natomiast co do Belgów, to całkiem inny rodzaj piwka. Chociaż moje ulubione to typowo aus Bayern.