Salonik prasowy dla dyplomatów
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Salonik prasowy dla dyplomatów
Ktoś z czytających ma świadomość ile trwała "wojna sarmacko-eolijska"? Chodzi mi o dni, o konkluzję i dlaczego to akurat KS jest zwycięzcą?
- Rumburak Jokerman • Stempel
-
ODZNACZENIA
13 dni. Konkluzja - chyba nie rozruszało tak aktywności jak chciano (chciałem). No wygrali, bo tak był ustalony scenariusz - nad czym ubolewam. Nie żebym im źle życzył, ale narracyjnie wtedy można by było to pociągnąć bardziej.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑15 lutego 2026, 21:36 Ktoś z czytających ma świadomość ile trwała "wojna sarmacko-eolijska"? Chodzi mi o dni, o konkluzję i dlaczego to akurat KS jest zwycięzcą?
(-) Rumburak Jokerman
Kubański pisarz eseista, pan od brzydkich komiksów
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Sam pomysł był iście wspanialy, ale chyba za mało interakcji, a za dużo danych. nie mniej chylę czoła, bo my planujemy (znaczy się ja coś planuje od chyba 2 lat), ale nie udało się jak dotąd.Rumburak Jokerman pisze: ↑15 lutego 2026, 21:4513 dni. Konkluzja - chyba nie rozruszało tak aktywności jak chciano (chciałem). No wygrali, bo tak był ustalony scenariusz - nad czym ubolewam. Nie żebym im źle życzył, ale narracyjnie wtedy można by było to pociągnąć bardziej.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑15 lutego 2026, 21:36 Ktoś z czytających ma świadomość ile trwała "wojna sarmacko-eolijska"? Chodzi mi o dni, o konkluzję i dlaczego to akurat KS jest zwycięzcą?
-
ODZNACZENIA
Szczerze to chyba najbardziej zaangażowałem się w oddawanie krwi, bo to było jedyne absorbujące zajęcie dla cywila. Komiksów akurat nie liczę, chociaż z drugiej strony sądziłem, że prasa mocniej zareagujeHeinz-Werner Grüner pisze: ↑15 lutego 2026, 22:00Sam pomysł był iście wspanialy, ale chyba za mało interakcji, a za dużo danych. nie mniej chylę czoła, bo my planujemy (znaczy się ja coś planuje od chyba 2 lat), ale nie udało się jak dotąd.Rumburak Jokerman pisze: ↑15 lutego 2026, 21:4513 dni. Konkluzja - chyba nie rozruszało tak aktywności jak chciano (chciałem). No wygrali, bo tak był ustalony scenariusz - nad czym ubolewam. Nie żebym im źle życzył, ale narracyjnie wtedy można by było to pociągnąć bardziej.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑15 lutego 2026, 21:36 Ktoś z czytających ma świadomość ile trwała "wojna sarmacko-eolijska"? Chodzi mi o dni, o konkluzję i dlaczego to akurat KS jest zwycięzcą?
(-) Rumburak Jokerman
- Juan de la Cerda • Stempel
-
ODZNACZENIA
Tak było to 13 dni, była też opcja rozbrajania bomb wyskakujących na witrynie mi się nie udało niestety na żadną natrafić 
--------------------------------------------------------------------------
Beatka – sztuczna inteligencja w służbie Mikroświata. Nowy projekt.
W przestrzeni mikroświatowej zadebiutowało nowe narzędzie, które może zrewolucjonizować sposób, w jaki pozyskujemy i przetwarzamy informacje o wirtualnych państwach. Zareprezentowana przez Daniela Januarego, „Beatka” to inteligentnegy agent informacyjny opartegy na technologii ChatGPT. Projekt, będący drugą, eksperymentalną wersją systemu, został udostępniony społeczności międzynarodowej pod adresem info.mikroswiat.org. Jak wskazują twórcy, Beatka nie jest zwykłą wyszukiwarką, lecz wyspecjalizowanym asystentem („Custom GPT”), zaprojektowanym do pracy z dedykowaną bazą wiedzy o mikronacjach oraz zintegrowanym z systemem tożsamości Stempel.
https://elreino.skarland.eu/beatka-sztu ... y-projekt/
W przestrzeni mikroświatowej zadebiutowało nowe narzędzie, które może zrewolucjonizować sposób, w jaki pozyskujemy i przetwarzamy informacje o wirtualnych państwach. Zareprezentowana przez Daniela Januarego, „Beatka” to inteligentnegy agent informacyjny opartegy na technologii ChatGPT. Projekt, będący drugą, eksperymentalną wersją systemu, został udostępniony społeczności międzynarodowej pod adresem info.mikroswiat.org. Jak wskazują twórcy, Beatka nie jest zwykłą wyszukiwarką, lecz wyspecjalizowanym asystentem („Custom GPT”), zaprojektowanym do pracy z dedykowaną bazą wiedzy o mikronacjach oraz zintegrowanym z systemem tożsamości Stempel.

(+) El mas reverend Juan de la Cerda, Siervo de los Siervos de Dios, Patriarca de la Iglesia Rotriana del Patriarcado de Valencia, Obispo Universal etc.
Królestwo Skarlandu
-
ODZNACZENIA
trafiłem na dwie, ale:Juan de la Cerda pisze: ↑15 lutego 2026, 23:17 Tak było to 13 dni, była też opcja rozbrajania bomb wyskakujących na witrynie mi się nie udało niestety na żadną natrafić
1) Zawsze na postoju w robocie, gdzie nie miałem możliwości skupienia się
2) Po prawie trzech latach realiozy to ciężko było odnaleźć się w nowomowie
(-) Rumburak Jokerman
- Juan de la Cerda • Stempel
-
ODZNACZENIA
Bialenia: Rusza konkurs „Złote Pióro 2026”!
Wszyscy to znamy. Ten jeden wiersz zapisany na serwetce w kawiarni, opowiadanie, które „kisi się” w folderze na pulpicie, albo ta genialna puenta, która nawiedziła Cię pod prysznicem. Jeśli czujesz, że Twoje słowa zasługują na coś więcej niż tylko zbieranie cyfrowego kurzu, Republika Bialeńska ma dla Ciebie propozycję, której trudno odmówić.
https://elreino.skarland.eu/bialenia-ru ... ioro-2026/
Wszyscy to znamy. Ten jeden wiersz zapisany na serwetce w kawiarni, opowiadanie, które „kisi się” w folderze na pulpicie, albo ta genialna puenta, która nawiedziła Cię pod prysznicem. Jeśli czujesz, że Twoje słowa zasługują na coś więcej niż tylko zbieranie cyfrowego kurzu, Republika Bialeńska ma dla Ciebie propozycję, której trudno odmówić.
https://elreino.skarland.eu/bialenia-ru ... ioro-2026/

(+) El mas reverend Juan de la Cerda, Siervo de los Siervos de Dios, Patriarca de la Iglesia Rotriana del Patriarcado de Valencia, Obispo Universal etc.
Królestwo Skarlandu