Dzięki! Słyszałem, że szykuje się powrót legendy w kolejnym sezonie.
@daniel von tauer-krak szuka partnera do zespołu, a o mało nie zrzucił starego Heinza z podium.
Dzięki! Słyszałem, że szykuje się powrót legendy w kolejnym sezonie.
To ciekawe, trzymam kciuki za powodzenieHeinz-Werner Grüner pisze: ↑01 kwietnia 2026, 09:15Dzięki! Słyszałem, że szykuje się powrót legendy w kolejnym sezonie.![]()
Tylko mi nie mów, że nie kusi.Ludwig Tomović pisze: ↑02 kwietnia 2026, 16:07To ciekawe, trzymam kciuki za powodzenieHeinz-Werner Grüner pisze: ↑01 kwietnia 2026, 09:15Dzięki! Słyszałem, że szykuje się powrót legendy w kolejnym sezonie.![]()
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑02 kwietnia 2026, 21:24Tylko mi nie mów, że nie kusi.Ludwig Tomović pisze: ↑02 kwietnia 2026, 16:07To ciekawe, trzymam kciuki za powodzenieHeinz-Werner Grüner pisze: ↑01 kwietnia 2026, 09:15
Dzięki! Słyszałem, że szykuje się powrót legendy w kolejnym sezonie.![]()
![]()
W sumie to rozumiem, ale... jest trzech kierowców z dwoma tłokami i jeden z jednym (dostawa idzie)... Trzeba wyłonić najlepszego w historii..Ludwig Tomović pisze: ↑09 kwietnia 2026, 16:36
Szczerze?
Nie jakoś bardzo..
Nie trzeba.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑09 kwietnia 2026, 17:55
W sumie to rozumiem, ale... jest trzech kierowców z dwoma tłokami i jeden z jednym (dostawa idzie)... Trzeba wyłonić najlepszego w historii..![]()
Czy ja wiem?Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑09 kwietnia 2026, 22:22 No ale powrót Tomovicia do RMAW przed powrotem Kubicy do F1 to byłoby coś.
Real na pewno nie sprzyja, ale ewidentnie brakuje Cię przede wszystkim na Orbicie.Ludwig Tomović pisze: ↑09 kwietnia 2026, 23:14Czy ja wiem?Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑09 kwietnia 2026, 22:22 No ale powrót Tomovicia do RMAW przed powrotem Kubicy do F1 to byłoby coś.
Ten pociąg już odjechał...
I ten i ten "powrut" są raczej równie prawdopodobne, zwłaszcza w takich uwarunkowaniach jakie są.
Nie tylko kwestie realowe, ale one też mają swój wpływ.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑10 kwietnia 2026, 08:24Real na pewno nie sprzyja, ale ewidentnie brakuje Cię przede wszystkim na Orbicie.Ludwig Tomović pisze: ↑09 kwietnia 2026, 23:14Czy ja wiem?Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑09 kwietnia 2026, 22:22 No ale powrót Tomovicia do RMAW przed powrotem Kubicy do F1 to byłoby coś.
Ten pociąg już odjechał...
I ten i ten "powrut" są raczej równie prawdopodobne, zwłaszcza w takich uwarunkowaniach jakie są.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość