@Sorcha Raven v.d. Bjørk będzie nas zaręczynować w ceremonii drzewa życia
Zaręczyny!
Moderator: Sorcha Raven v.d. Bjørk
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zaręczyny!
Zapraszam wszystkim na huczne zaręczyny!(za lekkie opóźnienia przepraszamy)
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

-
Elisa von Rozmarinowa • Stempel
Re: Zaręczyny!
Przysięgam na Przodków i Drzewo Życia, że w narzeczeństwie trwać będę póki ono trwać będzie.
Jeśli zaś przyjdzie nam iść w różne strony świata, przyjmę to z honorem, bez żalu i uszanuję ścieżkę jaką prowadzi nas Ojciec Czas i Matka Natura.
Drzewo Życia wie co nam przeznaczone i niechaj się spełni. Ave Rosmariner-Gruner! Ave Edelweiss!
Jeśli zaś przyjdzie nam iść w różne strony świata, przyjmę to z honorem, bez żalu i uszanuję ścieżkę jaką prowadzi nas Ojciec Czas i Matka Natura.
Drzewo Życia wie co nam przeznaczone i niechaj się spełni. Ave Rosmariner-Gruner! Ave Edelweiss!
- Sorcha Raven v.d. Bjørk • Stempel
- Hexe von Ravenspell
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jesteście już narzeczeństwem, tylko od was zależy czy wstąpicie na drogę małżęńską, być może przyjdzie i na to czas.
Ciszmy się i radujmy, oto zaczyna się nowa droga Eleny i Leszka.
Oby trwała wiele lat i pamiętajcie aby żyć w zgodzie z naturą.
Ceremonię oficjalną uważam za zakończoną, w następną środę złużcie dary pod Drzewem Życia aby podziękować Przodkom
Ciszmy się i radujmy, oto zaczyna się nowa droga Eleny i Leszka.
Oby trwała wiele lat i pamiętajcie aby żyć w zgodzie z naturą.
Ceremonię oficjalną uważam za zakończoną, w następną środę złużcie dary pod Drzewem Życia aby podziękować Przodkom
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Tak też ja daje tulipany i truskawki pod Drzewo, jako dar natury. Następnie podchodzę do ojca i mówię pozytywnie zaskoczony.
Tato @Heinz-Werner Grüner ty płaczesz? :O
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- karol flibustier
-
ODZNACZENIA
- Juan de la Cerda • Stempel
-
ODZNACZENIA
Drogi @Leszek Ebe-Grüner oraz @Elisa von Rozmarinowa
Szczerze gratulacje !
Jak tylko usłyszałem od Leszka, że postanowił się hajtnąć/zaręczyć to nie mogłem tego przegapić niezależnie od mojej nieubłagalnej realiozy !
Gratulacje i powodzenia !
Wspaniale jest widzieć szczęściliwego Leszka i wspaniale jest widzieć Leszka po powrocie.
Nie miałem okazji poznać bliżej Frau von Razmarinowej, zatem przedstawię się - Juan, miło mi poznać i jeszcze raz gratulacje moi drodzy.
Obiejcuję pamiętać we własnych modlitwach !
Oraz @Sorcha Raven v.d. Bjørk jakże piękny rytułał, czuję się zaszczycony mając taką możliwosć i doświadczyć wiary przodków Kotliny Edelweiss
Szczerze gratulacje !
Jak tylko usłyszałem od Leszka, że postanowił się hajtnąć/zaręczyć to nie mogłem tego przegapić niezależnie od mojej nieubłagalnej realiozy !
Gratulacje i powodzenia !
Wspaniale jest widzieć szczęściliwego Leszka i wspaniale jest widzieć Leszka po powrocie.
Nie miałem okazji poznać bliżej Frau von Razmarinowej, zatem przedstawię się - Juan, miło mi poznać i jeszcze raz gratulacje moi drodzy.
Obiejcuję pamiętać we własnych modlitwach !
Oraz @Sorcha Raven v.d. Bjørk jakże piękny rytułał, czuję się zaszczycony mając taką możliwosć i doświadczyć wiary przodków Kotliny Edelweiss

(+) El mas reverend Juan de la Cerda, Siervo de los Siervos de Dios, Patriarca de la Iglesia Rotriana del Patriarcado de Valencia, Obispo Universal etc.
Królestwo Skarlandu
- Krzysztof Windsor • Stempel
- Ambasador Królestwa Voxlandu
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Na ceremonii obecny był także Krzysztof. Stał z boku patrząc, jak dumny Leszek wchodzi na nową ścieżkę życia. Kiedy wreszcie "dopchał się" do narzeczonych złożył im życzenia wszelkiej pomyślności, wielkiej miłości i wzajemnego wsparcia w sobie.
-
Tak też ja daje tulipany i truskawki i w tym kwiaty wanilii w tym nawet dar ogina to czyli znicz pod Drzewo, jako dar natury. Następnie podchodzę do ojca/teściem i mówię pozytywnie zaskoczony.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑03 kwietnia 2026, 19:02 Tak też ja daje tulipany i truskawki pod Drzewo, jako dar natury. Następnie podchodzę do ojca i mówię pozytywnie zaskoczony.
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Następnie pierw przytuliłem i pocałowałem narzeczoną @Elisa von Rozmarinowa , a następnie później podszedłem do Norberta, Juana i Krzysztofa.
Dziękuje księdzu @Juan de la Cerda mój przyjacielu za to że znalazłeś czas by być na moich zaręczynach, naprawdę bardzo się to chwali! Z tej okazji mam coś dla ciebie.
I podaje mu czerwone wino, bardzo dobrej jakości, jeszcze z Francji, jak były rozgrywane CrashPollin TV na tamtych terenach.
Oraz dziękuje @Krzysztof Windsor że również się pojawiłeś na moich zaręczynach, mam nadzieję że podobało ci się sposób zaręczyn w nowej formie. A tu masz coś ode mnie.
Tak też podaje mu ostatnią Gitarę z sklepu Cerise Musicale, którą zostawiłem na taką okazję.
I oczywiście Królu Skarlandu @Norbert de Catalan dla ciebie również mam mały prezent! To dam ci byś miał siły na dalsze rządzenie Skarlandem.
I jemu z kolei daje 2 tuziny puszek Ebe-Energoli Classic, by miało co go pobudzić podczas rządzenia.
Dziękuje oczywiście za przybycie też wszystkim pozostałym gościom! I liczę że ciepło przyjmiecie @Elisa von Rozmarinowa do Kotliny Edelweiss

Dziękuje księdzu @Juan de la Cerda mój przyjacielu za to że znalazłeś czas by być na moich zaręczynach, naprawdę bardzo się to chwali! Z tej okazji mam coś dla ciebie.
I podaje mu czerwone wino, bardzo dobrej jakości, jeszcze z Francji, jak były rozgrywane CrashPollin TV na tamtych terenach.
Oraz dziękuje @Krzysztof Windsor że również się pojawiłeś na moich zaręczynach, mam nadzieję że podobało ci się sposób zaręczyn w nowej formie. A tu masz coś ode mnie.
Tak też podaje mu ostatnią Gitarę z sklepu Cerise Musicale, którą zostawiłem na taką okazję.
I oczywiście Królu Skarlandu @Norbert de Catalan dla ciebie również mam mały prezent! To dam ci byś miał siły na dalsze rządzenie Skarlandem.
I jemu z kolei daje 2 tuziny puszek Ebe-Energoli Classic, by miało co go pobudzić podczas rządzenia.
Dziękuje oczywiście za przybycie też wszystkim pozostałym gościom! I liczę że ciepło przyjmiecie @Elisa von Rozmarinowa do Kotliny Edelweiss
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Następnie jeszcze krótko przemawiam do gości
A teraz w ramach imprezy, zapraszam do Grand Hotel von Edelweiss
Także śmiało nie krępujcie się, mój ojciec i ja zagwarantowaliśmy puszne smakołyki i alkohole
Tak pokazał gościom kierunek, w którym znajduje się hotel, jednak przed tym na sam koniec podszedł do kapłanki Sorchy.
Dziękuje Kapłanko Sorcho za to że zgodziłaś się mnie i Elisę zarenczynować. Zapraszam też i ciebie do hotelu
viewforum.php?f=75
A teraz w ramach imprezy, zapraszam do Grand Hotel von Edelweiss
Tak pokazał gościom kierunek, w którym znajduje się hotel, jednak przed tym na sam koniec podszedł do kapłanki Sorchy.
Dziękuje Kapłanko Sorcho za to że zgodziłaś się mnie i Elisę zarenczynować. Zapraszam też i ciebie do hotelu
viewforum.php?f=75
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

-
Następnie pierw przytuliłam i pocałowałam narzeczonego @Leszek Ebe-Grüner , póżniej z moim narzeczonym w tym następnie później podszedłam do Norberta, Juana i Krzysztofa.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑03 kwietnia 2026, 19:12 Następnie pierw przytuliłem i pocałowałem narzeczoną @Elisa von Rozmarinowa , a następnie później podszedłem do Norberta, Juana i Krzysztofa.
Dziękuje oczywiście za przybycie też wszystkim pozostałym gościom! I liczę że ciepło przyjmiecie @Elisa von Rozmarinowa do Kotliny Edelweiss![]()
![]()
W tym Ja i @Leszek Ebe-Grüner pojechaliśmy do Grand Hotelu von Edelweiss, w tym będą goście nawet
Dziękuje oczywiście za przybycie też wszystkim pozostałym gościom! I liczę że ciepło przyjmiecie @Leszek Ebe-Grüner do Kotliny Edelweiss