Przyjmijcie ode mnie najserdeczniejsze życzenia z okazji zaręczyn. Niestety nie zdołałem dojechać na czas do Was.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑03 kwietnia 2026, 19:25 Tak też przybył i otworzył drzwi dla wszystkich gości, zapraszając ich do środka.
@Elisa von Rozmarinowa @Heinz-Werner Grüner @Sorcha Raven v.d. Bjørk @Krzysztof Windsor @Juan de la Cerda @Norbert de Catalan @Piotr vel Bocian @Albert Fryderyk de Espada i wszystkich pozostałych
Rosenrot Saal
Regulamin forum
- Piotr vel Bocian • Stempel
-
ODZNACZENIA
Re: Rosenrot Saal
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Chyba już nieaktualne...Piotr vel Bocian pisze: ↑06 kwietnia 2026, 23:15Przyjmijcie ode mnie najserdeczniejsze życzenia z okazji zaręczyn. Niestety nie zdołałem dojechać na czas do Was.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑03 kwietnia 2026, 19:25 Tak też przybył i otworzył drzwi dla wszystkich gości, zapraszając ich do środka.
@Elisa von Rozmarinowa @Heinz-Werner Grüner @Sorcha Raven v.d. Bjørk @Krzysztof Windsor @Juan de la Cerda @Norbert de Catalan @Piotr vel Bocian @Albert Fryderyk de Espada i wszystkich pozostałych

- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nieaktualne? Czemu tak trzymają nas wciąż w niepewności.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Elisa vel Amira zdecydowała się opuścić edelweisskie komunikatory i forum bodajże również. Poza tym z szybkiego ślubu, a dalej jednak zaręczyn pozostało już tylko wspomnienie. Leszek działa szybko, wiemy to od lat, więc i rozstanie musiało być z pompą,Femme Mystere pisze: ↑07 kwietnia 2026, 09:47 Nieaktualne? Czemu tak trzymają nas wciąż w niepewności.
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
@Leszek Ebe-Grüner możesz w takim razie wypić cydr na pokrzepienie. I zrobić imprezę z okazji powrotu do stanu kawalerskiego.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Sorcha Raven v.d. Bjørk • Stempel
- Hexe von Ravenspell
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No to Król Norbert znowu będzie miał okazję do imprezowaniaFemme Mystere pisze: ↑07 kwietnia 2026, 10:20 @Leszek Ebe-Grüner możesz w takim razie wypić cydr na pokrzepienie. I zrobić imprezę z okazji powrotu do stanu kawalerskiego.
PrzepraszamSorcha Raven v.d. Bjørk pisze: ↑07 kwietnia 2026, 10:23 No tylko wiedźmę dopuścić do udzielania ślubów/zaręczyn...![]()
![]()
Popsuli mi renomę![]()
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

-
Piotr Suworow • Stempel
-