Witam ponownie !
Regulamin forum
-
Elisa von Rozmarinowa • Stempel
Witam ponownie !
OŚWIADCZENIE
Ja przepraszam Edelweiss i Królestwo Sarmację, w tym powiem że w tamtym dniu co byłam wściekła bo miałam w tedy zły dzień w tym po krótkiej przerwie wróciłam. Ale ja do związku się ja nie nadaję wolę być singielką, w tym z prośbą i z apelem ja będę wpłacał na Sarmację tam u nich w tym sobie wybiorę swoją karę pienieźnią będę płacał za moje szkody w tym będę pracowała w pracę społeczne, i chcem poprawić relację z tym krajem Edelweiss i Sarmacją. I to był mój bolesny błąd mó w moim życiu. Ja pod warunkiem będę w Sarmacji i Edelweiss gościem zagranicznym a nie jej obywatelem. Wiem macie mieszanie odczucia o mój temat, ale już taki jestem w realu i uszanujcie mój autyzm w realu i też ja was uszanuję, i każdy popełnia błędy. W ten warunek odbanujcie mnie w Królestwie Sarmacji na discordzie i na forum bo zauważyłąm tez popełnialiście błędy bo jak wasze Sądy nie mogłam się stawić się do sądu i także mieć własnego adwokata/obrońcy to tak sądy nie działają. W tym każdy z nas przesadzał zauważyłam
- karol flibustier
-
ODZNACZENIA
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Witam ponownie !
Witamy ponownie. Prosiłbym tylko o kulturalne zachowywanie, a wszystko będzie "cacy". Tymczasem życzę miłego pobytu.
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Witam ponownie !
Przyłączam się do przywitania w naszych progach 
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]