Ok, dzięki! Totalnie nie pamiętam.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑06 kwietnia 2026, 19:33Jeśli nic się nie zmieniło, to nadal Król Tadeusz HenrykowskiHeinz-Werner Grüner pisze: ↑06 kwietnia 2026, 19:21Przypomnisz mi kto jest obecnie królem w Hawilandzie?Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑06 kwietnia 2026, 19:19 Postanowiłem że z mojej dawnej pamięci, to gościłem Króla Hawilandu. I w sumie pozytywnie to oceniam, więc tam, tak jak do Leocji również mogę zagościć jednak.
Reszta rzeczy bez zmian![]()
![]()
Syn Leszek Wita
Regulamin forum
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Syn Leszek Wita
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Więc z tego co wyżej zrobię, jednak AŚW nie będę ściemniał jednak jeszcze sobie poczeka. Reszta za to bez zmian faktycznie jestem aktywny. Do tego doszło że po przeprowadzce z Vienbien do Angemont, to deliktanie pomagam Santiemu Vilarte i podjąłem się tego że jestem Specjalistą ds.Transportu w Angemont. Myślałem by w Skarlandzie poprowadzić policję, ale to również sobie odpuszczę ostatecznie.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑31 marca 2026, 14:57 Dobra więc no więcej tu rozwijać nie będę, ale tylko szybko jeszcze napiszę co konkretniejszego będę robił:
-Nadal coś będę działał w wojsku Edelweiss
-Właśnie rozpoczynam działania związane z koleją i mam nadzieję że będę miał do tego możliwości by ją rozwijać
-Nadal będę Ambasadorem Edelweiss w Skarlandzie
-Znowu ożywię motoryzację, chociaż na ten moment wiadomo powolutku, czyli zacznę od AŚW-Anarchistyczne Śmiercionośne Wyścigi
-W Sarmacji natomiast już piszę jako redaktor dla Trybuny Diuków
-Jeśli chodzi o moje dotychczasowe firmy w Edelweiss, to z powyższych względów nie będę żadnej wskrzeszał, bo to za dużo
-Co do Sarmackich ewentualnie firm, to będę zajmował się firmą gamingową.
-A i jeszcze będę chciał się podjąć studiów w Hasselandzie, na kierunku Finanse. Obecnie czekam na rozpatrywanie mojej aplikacji przez wykładowców Hasselandzkich
Także to tyle i nie śpimy lecimy!
Jedynie czego się mogę jeszcze faktycznie podjąć, to mogę się poświęcić i zarządzać miastem.
viewtopic.php?f=14&t=2148&p=53888#p53888
A tu jest dyskusja o tym. Także @Heinz-Werner Grüner jak chcesz mogę zająć się jednym z miastem, ale z góry uprzedzam będę się głównie opierał na transporcie publicznym. Reszta dziedzin będą drugorzędne dla mnie.
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Komunikacja miejska też jest ważna, będzie pewnie ją trzeba opracować w każdej mieścinie, ale jakoś nigdy mi nie starczało cierpliwości by do tego podejść. Nie widzę problemu być zarzucił temat.
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dobra ostatni taka szybka aktualizacja tego co robię:
-Jestem nadal dowódcą 2. Division der Landstreitkräfte i angażuje się na ten moment w ćwiczenia.
-Jako zarządca EdelBAHN rozwinąłem tą kolej, można jeździć już koleją oraz będzie prowadzony pierwszy transport kolejowy. Są też ukryte plany na Express, ale to jeszcze na spokojnie.
-Jako Ambasador Edelweiss w Skarlandzie będę tam oczywiście na bieżąco dawał informacje o naszym państwie.
-Udziały mojej Firmy Cerise Musicale oddałem do wytwórni Supraphon.
-Piszę artykuły dla Trybuny Diuków, ale ze względu na ilość moich Nieregularników, to dam trochę dni odpoczynku, by inne gazety mogły się wykazać. Jeśli nie pojawi się nic nowego, to trudno i coś na pewno napiszę.
-Santi Vilarte odżył, więc zarówno kwestia transportowa w Angemont, jak i kwestia studiów na kierunku finansów w Hasselandzka Akademia Nauk im. Królowej Magdaleny będę prowadził dalej.
-Ze względu na zerowe zainteresowanie ofertą pracy związanej z stanowiskiem ,,Grafik", to daje mi sygnał że będę na ten moment ,,one soldier army" w firmie gamingowej. Nie, nie zapomniałem o niej. Będę działał.
-Niedawno zostałem Burmistrzem miasta Grünerwald. Podjąłem pierwsze tam kroki.
-Stworzyłem Ligę Szachową ,,Freestyle Chess League Micronation". Czyli dostosowałem ją bardziej do mikronacyjnych wymagań(czyli jak najbardziej luźnej formie) i robiąc to przy okazji lekko inspirowałem się
Freestyle Chess Grand Slam Tour. Co prawda teraz są Szachy klasyczne, ale rozwinę je o bardziej nieprzewidywalne Szachy Fischera(Czyli Szachy 960) i planuje jeszcze bardziej szalone opcje i tryby, ale to powolutku!
-Będę brał udział w grze zwanej ,,Warzone". Dopiero się z nią zapoznaję i zobaczymy czy to dla mnie.
Także z obecnych rzeczy co robię to tyle, ale z pewnych tzw.niedoborów, ale też by nie przesadzać, prawdopodobnie otworzę firmę związana z transportem morskim. Nie wiem jeszcze gdzie, ale mam pewne swoje miejsca w głowie i wybiorę jedną z tych opcji.
-Jestem nadal dowódcą 2. Division der Landstreitkräfte i angażuje się na ten moment w ćwiczenia.
-Jako zarządca EdelBAHN rozwinąłem tą kolej, można jeździć już koleją oraz będzie prowadzony pierwszy transport kolejowy. Są też ukryte plany na Express, ale to jeszcze na spokojnie.
-Jako Ambasador Edelweiss w Skarlandzie będę tam oczywiście na bieżąco dawał informacje o naszym państwie.
-Udziały mojej Firmy Cerise Musicale oddałem do wytwórni Supraphon.
-Piszę artykuły dla Trybuny Diuków, ale ze względu na ilość moich Nieregularników, to dam trochę dni odpoczynku, by inne gazety mogły się wykazać. Jeśli nie pojawi się nic nowego, to trudno i coś na pewno napiszę.
-Santi Vilarte odżył, więc zarówno kwestia transportowa w Angemont, jak i kwestia studiów na kierunku finansów w Hasselandzka Akademia Nauk im. Królowej Magdaleny będę prowadził dalej.
-Ze względu na zerowe zainteresowanie ofertą pracy związanej z stanowiskiem ,,Grafik", to daje mi sygnał że będę na ten moment ,,one soldier army" w firmie gamingowej. Nie, nie zapomniałem o niej. Będę działał.
-Niedawno zostałem Burmistrzem miasta Grünerwald. Podjąłem pierwsze tam kroki.
-Stworzyłem Ligę Szachową ,,Freestyle Chess League Micronation". Czyli dostosowałem ją bardziej do mikronacyjnych wymagań(czyli jak najbardziej luźnej formie) i robiąc to przy okazji lekko inspirowałem się
Freestyle Chess Grand Slam Tour. Co prawda teraz są Szachy klasyczne, ale rozwinę je o bardziej nieprzewidywalne Szachy Fischera(Czyli Szachy 960) i planuje jeszcze bardziej szalone opcje i tryby, ale to powolutku!
-Będę brał udział w grze zwanej ,,Warzone". Dopiero się z nią zapoznaję i zobaczymy czy to dla mnie.
Także z obecnych rzeczy co robię to tyle, ale z pewnych tzw.niedoborów, ale też by nie przesadzać, prawdopodobnie otworzę firmę związana z transportem morskim. Nie wiem jeszcze gdzie, ale mam pewne swoje miejsca w głowie i wybiorę jedną z tych opcji.
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia