Jako że każdy robi sobie swój projekt, czy to planszówka na Wolkenbad czy to jakaś własna aplikacja jak Damiano i Alfred, to postanowiłem że ja też coś w tym klimacie porobię.
Mianowicie ogłaszam rozpoczęcie robienia projektu GTA:Edelweiss. Dlaczego GTA? No w sumie kilka powodów:
1.Kiedyś było pytanie jako co traktujemy mikronacje(Gdzieś na Nordatach). Wtedy udzieliłem odpowiedzi że w sumie taki sandbox.
2.Grałem w różne GTA-GTA 2, GTA: Liberty City Stories, GTA: Vice City, GTA: San Andreas, GTA 4 i GTA 5.
3.Jako że temat planszówek jest od jakiegoś czasu znany i sam sobie różne rzeczy kombinowałem, to postanowiłem też zrobić kolejny projekcik.
Także nie ma co! Oczywiście będzie się to odbywać w roku 1921.
Projekt GTA: Edelweiss
Regulamin forum
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Projekt GTA: Edelweiss
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Projekt GTA: Edelweiss

Powoli się coś tworzy...
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Bo nie 1941 bo za nowoczesnyHeinz-Werner Grüner pisze: ↑09 maja 2026, 20:58 Moze to być początek ciekawej historii! aha tylko czemu 1921?
A na poważnie, po prostu te wcześniejsze czołgi są spoko i dopiero co właśnie w tym roku wchodzą na produkcję seryjną pistolety maszynowe Thompson(Znane w gangach jako Tommy Gun)
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Po prostu myślałem, że chodzi Ci o aktualny czyli 1926 rok, a tu -5 lat. Ok. Niech się dzieje!Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑10 maja 2026, 13:11Bo nie 1941 bo za nowoczesnyHeinz-Werner Grüner pisze: ↑09 maja 2026, 20:58 Moze to być początek ciekawej historii! aha tylko czemu 1921?![]()
A na poważnie, po prostu te wcześniejsze czołgi są spoko i dopiero co właśnie w tym roku wchodzą na produkcję seryjną pistolety maszynowe Thompson(Znane w gangach jako Tommy Gun)![]()

- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jednak ze względu na wiele aktywności, które posiadam, to może nie tyle projekt zamykam, może do niego powrócę, ale wstrzymuję go na tą chwilę. O ile temat pociągów i szachów w Edelweiss mogę ciągnąć bez problemu, tak sprawa z tym projektem mimo że zafascynowania innymi projektami, to muszę go dać na bok.
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Szkoda, troszkę się napaliłem. Pozwolę sobie, jeśli mi się zachce nieco samemu popisać w tej kwestii. Tymczasem zachecam do działanosci, jak najdzie ponowna chęć.