Ja niestety w dalszym terminie nie będę mogła uczestniczyć, w przyszłym miesiącu wybieram się w góry...Heinz-Werner Grüner pisze: ↑12 maja 2026, 21:25Ja też i co? Oszukali nas. Dostaniemy byki w prezencie.![]()
18 lat Królestwa Skarlandu
- Sorcha Raven v.d. Bjørk • Stempel
- Hexe von Ravenspell
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: 18 lat Królestwa Skarlandu
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Na razie pogoda nie służy, co? :/ Połowa maja, a tu nawet za wiele słonka nie ma. Nie ma tragedii, ale jednak, maj zawsze dla mnie najpiękniejszy miesiąc.Sorcha Raven v.d. Bjørk pisze: ↑13 maja 2026, 07:31Ja niestety w dalszym terminie nie będę mogła uczestniczyć, w przyszłym miesiącu wybieram się w góry...Heinz-Werner Grüner pisze: ↑12 maja 2026, 21:25Ja też i co? Oszukali nas. Dostaniemy byki w prezencie.![]()
- Sorcha Raven v.d. Bjørk • Stempel
- Hexe von Ravenspell
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie ma pogody, to fakt, a poza tym jeszcze kilka spraw trzeba ogarnąć, ale już bliżej niż dalejHeinz-Werner Grüner pisze: ↑13 maja 2026, 20:26
Na razie pogoda nie służy, co? :/ Połowa maja, a tu nawet za wiele słonka nie ma. Nie ma tragedii, ale jednak, maj zawsze dla mnie najpiękniejszy miesiąc.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jeśli chodzi o pogodę to dziś całkiem fajnie się spisała. Jestem aż w szoku, ale jutro znów słabiej. Połowa maja,a tu nadal dziwnie chlodno. Ale ALE podobno jeszcze chwilka i będzie 25st.C!Sorcha Raven v.d. Bjørk pisze: ↑15 maja 2026, 16:22Nie ma pogody, to fakt, a poza tym jeszcze kilka spraw trzeba ogarnąć, ale już bliżej niż dalejHeinz-Werner Grüner pisze: ↑13 maja 2026, 20:26
Na razie pogoda nie służy, co? :/ Połowa maja, a tu nawet za wiele słonka nie ma. Nie ma tragedii, ale jednak, maj zawsze dla mnie najpiękniejszy miesiąc.![]()