Zaproszenie na 24. rocznicę powstania Księstwa Sarmacji
- Pavel van der Gibson • Stempel
- Ambasador Księstwa Sarmacji
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Zaproszenie na 24. rocznicę powstania Księstwa Sarmacji
Jak najbardziej wypada w tym wypadku odpowiedzieć strukturalnie, jako postać oberhaupta Grünera, nie mniej życzyłbym Wam i sobie w pierwszej kolejności pewności, że uda mi się przybyć na tak wiekopomne wydarzenie.
Problemem jest jednak fakt, że oficjalnie nie jestem w stanie zapewnić, że się pojawię. Nie znam chwil z mojego reala na dzień dzisiejszy.
Gwarantuje jednak przybycie oficjalnej wizyty mieszkańców Kotliny Edelweiss w postaci mojej skromnej osoby, bądź moich Faktotum, Prawej @Frau Augentrost i Lewego @Herr de Espady, w otoczeniu aktualnego Ambasadora Kotliny Edelweiss w Księstwie Sarmacji, mianowicie Jego Ekscelencji, Mojego Dziedzica, Herr @Leszka - syna Oberhauptowego oraz Postaci zwanej Szarą Eminencją Dyplomacji z Szarotką wpiętą w klapie, a więc @Herr Cargalho.
Oficjalne stanowisko, pieczęć szlag wzięli...
Problemem jest jednak fakt, że oficjalnie nie jestem w stanie zapewnić, że się pojawię. Nie znam chwil z mojego reala na dzień dzisiejszy.
Gwarantuje jednak przybycie oficjalnej wizyty mieszkańców Kotliny Edelweiss w postaci mojej skromnej osoby, bądź moich Faktotum, Prawej @Frau Augentrost i Lewego @Herr de Espady, w otoczeniu aktualnego Ambasadora Kotliny Edelweiss w Księstwie Sarmacji, mianowicie Jego Ekscelencji, Mojego Dziedzica, Herr @Leszka - syna Oberhauptowego oraz Postaci zwanej Szarą Eminencją Dyplomacji z Szarotką wpiętą w klapie, a więc @Herr Cargalho.
Oficjalne stanowisko, pieczęć szlag wzięli...
- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ja się pojawię 
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No i gitarra, to przypomnij w niedzielę. Ja powinieniem na chwilę wpaść.