Witam. Trochę już po powrocie działam. Powiem wprost, jak z tego znany jestem. Nadal jestem świadomy wad Waksmana, ale widzę faktycznie że jednak jest coś na rzeczy, skoro Kaspar Waksman nadal nie wrócił do II Federacji Nordackiej z Muratyką. Jeżeli jego oddzielenie Muratyki od II Federacji Nordackiej jest faktycznie i długotrwałe, a nie odskok, to jestem skłonny rozmawiać z nim, ale z pewnymi zastrzeżeniami.
1)Wiem że Artur Kardacz i Erik Otto von Hohenburg też są na tamtym forum, ale nie mieszamy ich w ten incydent. Mimo że nie jestem na forum FN II z przyczyn oczywistych, to z Erikiem mam pozytywny kontakt, a do Artura Kardacza nic nie mam i wiem że zrobił dużo dobrego.
2)Czy jestem mile widziany na forum Muratyki czy nie? Ja od swojej strony od razu mogę powiedzieć, że jestem w stanie ponownie wrócić do relacji. Oczywiście pamiętam propozycje, w sumie padła na publicznym discordzie Edelweiss to chyba nikt się nie obrazi i tak jestem skłonny też w tym temacie rozmawiać, jeśli będę miał swobodny dostęp.
3)To bardziej do osób, które widziały mnie jako takiego co był przeciw obu państwom. Jak mówiłem miałem swój powód, ale widzę że tendencja rozdzielenia się utrzymuje i Waksman nadal prowadzi Muratykę, więc no nie będę mówił że kocham Muratykę, bez przesady, sam nie chcę robić fasady, ale obserwując wydarzenia, patrzę na ten kraj coraz cieplejszym wzrokiem i plus dodatkowo z Kasparem Waksmanem miałem wspólne pewne projekty które faktycznie zakończyły się sukcesem.
Także @Waksman jeżeli jesteś chętny do rozmów, to zapraszam prywatnie na discorda w celu omówienia kilka spraw i po tym ostatecznie będzie decyzja w tej sprawie.
Sprawa Kaspara Waksmana i Muratyki
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Sprawa Kaspara Waksmana i Muratyki
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

- Targersdorf Borisz • Stempel
-
ODZNACZENIA
Re: Sprawa Kaspara Waksmana i Muratyki
No to ministerstwo spraw zagranicznych Kotliny ma pełne ręce roboty.
Ja od siebie powiem, po włosku
, pierdoleto.
Pozdrawiam
Ja od siebie powiem, po włosku
Pozdrawiam
sekretarz ESB d/s piłki nożnej
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Po prawdzie to Edelweiss nie będzie miało nić do roboty. Jeżeli Oberhaupt i szef dyplomacji zechcieliby jakoś dogadywać się z IV Republiką czy to w formie traktatu uznaniowego czy innego traktatu nie byłoby to zapewne problemem przez koneksje wielu mieszkańców.
Natomiast co dziedzic będzie chciał prywatnie robić i o czym rozmawiać to już wyłącznie jego sprawa.
Natomiast co dziedzic będzie chciał prywatnie robić i o czym rozmawiać to już wyłącznie jego sprawa.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Współpraca z kimkolwiek nie jest zakazana. Herr Waksman jest u nas szanowany i w ogóle. Nie ma nad czym się roztrzasać. Ważna jest chęć do działania i nic więcej.