W piłkę kopie się na wschodzie, na zachodzie również. Kopią i górale i mieszkańcy dolin. Za futbolówką gonią nawet w mikroświecie. Tu jest to niemal jak religia, dlatego nasi mieszkańcy też pokochali ten sport.
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑09 czerwca 2026, 08:33
Jak już wcześniej poruszył temat @Ludwig Tomović , w przygotowaniu mają być patche i tak dalej.
Ja mogę zadbać o jakieś wizualne dodatki również, nie mniej chciałbym tu również nadmienić, że może warto dodać jakiś "obowiązek" analizy kolejki, czy wywiadzik z trenerem. Tak na szybko mi przyszło.
Macie jakieś propozycje, to śmiało. Na pewno wizualnie dodamy coś ciekawego, a czy merytorycznie to się zobaczy. Samemu będzie mi jednak cieżko.
Patche są gotowe od 3 sierpnia 2024 i wrzucone na tym forum.....
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑09 czerwca 2026, 08:33
Jak już wcześniej poruszył temat @Ludwig Tomović , w przygotowaniu mają być patche i tak dalej.
Ja mogę zadbać o jakieś wizualne dodatki również, nie mniej chciałbym tu również nadmienić, że może warto dodać jakiś "obowiązek" analizy kolejki, czy wywiadzik z trenerem. Tak na szybko mi przyszło.
Macie jakieś propozycje, to śmiało. Na pewno wizualnie dodamy coś ciekawego, a czy merytorycznie to się zobaczy. Samemu będzie mi jednak cieżko.
Patche są gotowe od 3 sierpnia 2024 i wrzucone na tym forum.....
A poniżej dwie propozycje logo jubileuszowego:
Patch są owszem. Myślałem, że chcesz dodać jakieś jubileuszowe. Co do uwag odnośnie logo, to znasz. Poczekamy na innych.
Ludwig Tomović pisze: ↑09 czerwca 2026, 21:45
A poniżej dwie propozycje logo jubileuszowego:
Coś mi nie pasuje, ale nie wiem co. Chyba trochę znika ta piłka i napis w wieńcu.
Ambasador Księstwa Sarmacji
Zastępca Samozwańczego Sekretarza Mikroświatowej Unii Piłkarskiej
Były Kanclerz Księstwa Sarmacji
Prezes VfB 1923 Wolkenbad
Joachim Cargalho pisze: ↑10 czerwca 2026, 20:25
Bierzcie i róbcie z tego użytek wszyscy.
Jak dla mnie wymaga kilku szlifów, ale nikt tego nie poprawi lepiej niż sam Oberhaupt.
Co konkretnie mam wziąć na warsztat poza tłem, bo to chyba jest białe, a jak wiecie preferuje "przeźrocze". To sobie ogarnę na pewno. Wizualnie "magicznie", edelweissko i jubileuszowo!