Wiadoma sprawa, że będą peterki, ale tym razem musze jakoś doprowadzić do tego, żeby rzeczywiście były to szczere wyznania... jeszcze nie wiem jak, ale damy radę!
To kto jest chętny do współorganizowania?

Jeżeli będzie to Sierpień to mnie przypomnijcie potem, chociaż będę po CrashPollin TV to raczej będę pamiętał, ale na wszelki wypadek.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑03 lipca 2026, 10:38 Dobra... my tu pitu pitu, a termin w końcu kiedy? dodam, że mnie nie ma 18-25 lipca, wiec tak z tydzień czy dwa na ogarniecie forum by trzeba było. czyli co...jakoś w sierpniu czy wcześniej?

Czekam niecierpliwie!!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑04 lipca 2026, 13:54 Ogarniemy. Jutro, jak nie zapomnę to przedstawienie swoją wizję. Biorąc pod uwagę Wasze, ale także swoje uwagi.

Chodzi o to, że realnie jadę na urlop. Będę musiał po powrocie nieco ogarnąć i siebie i forum. Jak dla mnie najlepiej tydzień 3-7 sierpnia byłby spoko.Mandaryna pisze: ↑04 lipca 2026, 14:02Czekam niecierpliwie!!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑04 lipca 2026, 13:54 Ogarniemy. Jutro, jak nie zapomnę to przedstawienie swoją wizję. Biorąc pod uwagę Wasze, ale także swoje uwagi.
Jeśli Edeliebe ma być tylko tydzień to mnie pasuje. Jak dluzej to ja odpadamHeinz-Werner Grüner pisze: ↑05 lipca 2026, 18:46Chodzi o to, że realnie jadę na urlop. Będę musiał po powrocie nieco ogarnąć i siebie i forum. Jak dla mnie najlepiej tydzień 3-7 sierpnia byłby spoko.Mandaryna pisze: ↑04 lipca 2026, 14:02Czekam niecierpliwie!!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑04 lipca 2026, 13:54 Ogarniemy. Jutro, jak nie zapomnę to przedstawienie swoją wizję. Biorąc pod uwagę Wasze, ale także swoje uwagi.

Edeliebe to z reguły chyba było 4 dni w tygodniu. Mi to wystarczy. Nie ma co szaleć.Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑05 lipca 2026, 19:20Jeśli Edeliebe ma być tylko tydzień to mnie pasuje. Jak dluzej to ja odpadamHeinz-Werner Grüner pisze: ↑05 lipca 2026, 18:46Chodzi o to, że realnie jadę na urlop. Będę musiał po powrocie nieco ogarnąć i siebie i forum. Jak dla mnie najlepiej tydzień 3-7 sierpnia byłby spoko.

Nie...Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑05 lipca 2026, 20:41 Serio? Przecież ostatnio było chyba tydzień, a jak nie dłużej. Ale im krócej tym lepiej dla mnie. Bo wtedy będe mogła pomoc