Witam was serdecznie! Dzisiaj ja, współgospodarz Stanisław Kowalski oraz gość Orjon Surma robiliśmy pierw Podaj Bombę w Ampraczy, a następnie potem wyścig Mish-Mash Ampraczy! Zapraszamy do oglądania
Punktacja Ogólna:
Leszek Ebe-Grüner-31 pkt
Orjon Surma-30 pkt
Stanisław Kowalski-22 pkt
Alfred Fabian von Tehen-Dżek: 2 pkt
Mateusz Brzęczyszczykiewicz: 2 pkt
Lista Państw według kolejności rozgrywek w 3 edycji turnieju:
Witam was serdecznie! Dzisiaj ja, współgospodarz Stanisław Kowalski oraz goście Orjon Surma i Alfred Fabian von Tehen-Dżek tym razem robiliśmy Latające Gryfy!(kaskaderka), potem był wyścig ,,To co Skaczemy?", a na koniec zakończyliśmy to drużynowym Paryż i gorące Flagi(Utrzymaj Flagę). Zapraszam serdecznie do oglądania
Punktacja Ogólna:
Leszek Ebe-Grüner-39 pkt
Orjon Surma-33 pkt
Stanisław Kowalski-24 pkt
Alfred Fabian von Tehen-Dżek: 10 pkt
Lista Państw według kolejności rozgrywek w 3 edycji turnieju:
Witam was serdecznie! Dzisiaj ja, współgospodarz Stanisław Kowalski oraz goście Orjon Surma i Alfred Fabian von Tehen-Dżek tym razem graliśmy w podaj bombę na Wybuchowej Wsi, a następnie był wyścig okrążeniowy ,,Skarlandzkie Wyzwanie". Zapraszam serdecznie do oglądania
Punktacja Ogólna:
Leszek Ebe-Grüner-45 pkt
Orjon Surma-37 pkt
Stanisław Kowalski-26 pkt
Alfred Fabian von Tehen-Dżek: 12 pkt
Witam was serdecznie! Dzisiaj ja, współgospodarz Stanisław Kowalski oraz goście Mateusz Brzęczyszczykiewicz i Alfred Fabian von Tehen-Dżek. Pierw mieliśmy szybką totalną demolkę na górzystej arenie w Górach Sheogorath, a następnie potem był wyścig z bombą w Bombowym Pustynnym Zamieszaniu w Wschodnia Jahołda. Zapraszam Serdecznie do oglądania
Punktacja tej rundy:
Mateusz Brzęczyszczykiewicz: 5 punktów
Leszek Ebe-Grüner: 5 punktów
Stanisław Kowalski: 3 punkty
Alfred Fabian von Tehen-Dżek: 3 punkty
Punktacja Ogólna:
Leszek Ebe-Grüner: 50 pkt
Orjon Surma: 37 pkt
Stanisław Kowalski: 29 pkt
Alfred Fabian von Tehen-Dżek: 15 pkt
Mateusz Brzęczyszczykiewicz: 7 pkt
Ponadto jako że bardziej od dominacji, jara mnie rywalizacja, a mapy faktycznie są trudne to samemu sobie dobrowolnie odejmuję 10 punktów, by pozostali mieli szansę tutaj mnie wyprzedzić. Jednak jest to jednorazowe fory. Następne będą już bez żadnych zmian.
Punktacja Ogólna(Po odjęciu Leszkowi punktów za trudne mapy):
Leszek Ebe-Grüner: 40 pkt
Mateusz Brzęczyszczykiewicz: 7 pkt
Witam was serdecznie! Dzisiaj ja oraz zastępujący tylko w tym odcinku współgospodarza Mateusz Brzęczyszczykiewicz, pojedynkowaliśmy się pierw w podaj bombę w Pustynnej Jaskini w Zachodniej Jahołdzie, a następnie braliśmy udział w utrzymaj flagę w mieście Bengazi! Zapraszamy do oglądania
Punktacja tej rundy:
-Leszek Ebe-Grüner: 5 punktów
-Mateusz Brzęczyszczykiewicz: 5 punktów
Punktacja Ogólna:
Leszek Ebe-Grüner: 45 pkt
Mateusz Brzęczyszczykiewicz: 12 pkt
Dodatkowa informacja-Pierwsza Połowa Lipca ja i Stanisław Kowalski mamy odpoczynek. Finałowe zawody zobaczycie w drugiej połowie lipca Ale będzie warto
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu
Witam was serdecznie! Dzisiaj byłem ja oraz mój współgospodarz Stanisław Kowalski oraz goście Alfred Fabian von Tehen-Dżek, Orjon Surma i Mateusz Brzęczyszczykiewicz Pierw mieliśmy podaj bombę we Wsi Wilczki, następnie potem był wyścig okrążeniowy tor im.Kowalskiego Zapraszamy do oglądania
Punktacja tej rundy:
Orjon Surma: 6 pkt
Leszek Ebe-Grüner: 4 pkt
Mateusz Brzęczyszczykiewicz: 1 pkt
Stanisław Kowalski: 1 pkt
Punktacja Ogólna:
Leszek Ebe-Grüner: 49 pkt
Orjon Surma: 43 pkt
Stanisław Kowalski: 30 pkt
Alfred Fabian von Tehen-Dżek: 17 pkt
Mateusz Brzęczyszczykiewicz: 13 pkt
Witam was serdecznie! Dzisiaj byłem ja oraz mój współgospodarz Stanisław Kowalski oraz goście Alfred Fabian von Tehen-Dżek, Orjon Surma i Mateusz Brzęczyszczykiewicz Ze względu na długość trwania walka o Flagę, to będzie jeszcze jeden osobna runda, decydująca i ostatnia. W każdym razie robiliśmy to w Zepsutej Fabryce Rewolucji. Zapraszamy do oglądania
Punktacja tej rundy:
Leszek Ebe-Grüner: 3 pkt
Stanisław Kowalski: 1 pkt
Orjon Surma: 0 pkt
Punktacja Ogólna:
Leszek Ebe-Grüner: 52 pkt
Orjon Surma: 43 pkt
Stanisław Kowalski: 31 pkt
Alfred Fabian von Tehen-Dżek: 19 pkt
Mateusz Brzęczyszczykiewicz: 15 pkt
Witam was serdecznie! Dzisiaj byłem ja oraz mój współgospodarz Stanisław Kowalski oraz goście Alfred Fabian von Tehen-Dżek, Orjon Surma i Mateusz Brzęczyszczykiewicz Na sam koniec zrobiliśmy najtrudniejszy wyścig, który przebił leocki najtrudniejszy wyścig. Faktycznie trzeba było się napocić. Zapraszamy do oglądania
Punktacja tej rundy:
Orjon Surma: 3 punkty
Leszek Ebe-Grüner: 2 punkty
Stanisław Kowalski: 1 punkt
Alfred Fabian von Tehen-Dżek: 0 punktów, ale ukończony wyścig
Mateusz Brzęczyszczykiewicz: 0 punktów, wyścig nie ukończony
Punktacja Ogólna: Leszek Ebe-Grüner: 54 pkt. Tym samym zdobywam puchar CrashPollin TV 3 edycji! Orjon Surma: 46 pkt. Zostaje Wicemistrzem rozgrywek CrashPollin TV 3 edycji!
Stanisław Kowalski: 32 pkt. Zdobywa brązowy medal rozgrywek CrashPollin TV 3 edycji!
Alfred Fabian von Tehen-Dżek: 19 pkt
Mateusz Brzęczyszczykiewicz: 15 pkt
Tym samym chcę powiedzieć że wszystkim uczestnikom @Orjon@Alfred Fabian von Tehen-Dżek i @Mateusz Brzęczyszczykiewicz dziękuje za branie udziału i że dojechaliśmy z tym do końca! Z kolei mojemu współgospodarzowi @Stanisław Kowalski dziękuje za to że był na praktycznie 90% odcinków. Bardzo wysoka frekwencja i jestem naprawdę zadowolony!
Tym samym ogłaszam 3 edycję CrashPollin TV za zakończoną. Jeszcze na koniec mała ciekawostka dam:
1 Edycja CrashPollin TV(2019, niestety niedokończona)>2 Edycja CrashPollin TV(2025, mimo komplikacji finału, dokończona)>3 Edycja CrashPollin TV(2026, dokończona, po raz pierwszy system punktowy)
Także jest coraz lepiej. 4 edycja jeżeli faktycznie się odbędzie to najwcześniej za rok. Tak jak pisałem od 4 edycji, każda kolejna edycja będzie miała formę mundialową. Także z mojej strony to tyle, na koniec może pare słów od @Stanisław Kowalski