Niczego nam nie udowodnicie!Joachim Cargalho pisze: ↑23 lipca 2026, 10:01 Czy ja dobrze pamiętam, że identyfikacja nowobrzeskiej służby krwi wykonana jest na podkładkach od piwa?![]()
Edelweiss Rotes Kreuz
Regulamin forum
- Franklin Garamond • Stempel
-
ODZNACZENIA
Re: Edelweiss Rotes Kreuz
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dziękujemy Ci Dobry Namiestniku za pracę na rzecz realnej pomocy ludzkiej. Oberhaupt wysoce sobie ceni takie postepowanie.
Czym prędzej! Nie możemy być gorsi!Joachim Cargalho pisze: ↑21 lipca 2026, 10:35 A tyle co sobie myślałem, że tutaj taka cisza zapadła.
Czołem, Namiestniku!![]()
Ja jeszcze kilka tygodni przerwy. Mam nadzieję, ze powstanę z ławki rezerwowych.![]()
Herr @Piotr vel Bocian - chyba ktoś tu zasłużył również na uznanie! Brawka!Franklin Garamond pisze: ↑23 lipca 2026, 09:39 Kolega @Piotr vel Bocian mógłby się też tu uzewnętrzniać, bo pomiędzy wpadły jego dwie donacje (z gustownym znakiem rozpoznawczym Leockiej Służby Krwi, chciałbym dodać)![]()
https://forum.leocja.org/viewtopic.php?p=55734#p55734
https://forum.leocja.org/viewtopic.php?p=56108#p56108
Gdybym miał więcej czasu, to zrobiłbym to i dzisiaj... W sumie... Jest to jakies wyzwanie...Joachim Cargalho pisze: ↑23 lipca 2026, 10:01 Czy ja dobrze pamiętam, że identyfikacja nowobrzeskiej służby krwi wykonana jest na podkładkach od piwa?
Chyba będę musiał opracować projekt dla edelweisskiej "łezki"![]()
Panowie, teraz to już na pewno Was nie dogonię, ale ciekawe czy @Oberhaupt doliczy się tych wszystkich litrów przelanych.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie ma to jak nie spać od 8 rano dnia poprzedniego i robic tabelkę. 
Dane realne oparte na danych podanych przez donatorów - wielkie dzięki Panowie!
@Joachim Cargalho @Franklin Garamond @Piotr vel Bocian prosze o potwierdzenie:

Dane realne oparte na danych podanych przez donatorów - wielkie dzięki Panowie!
@Joachim Cargalho @Franklin Garamond @Piotr vel Bocian prosze o potwierdzenie:

- Franklin Garamond • Stempel
-
ODZNACZENIA
Ktoś tu lubi grzebać na forum
Piękna robota!
U mnie się wszystko zgadza datowo, ale muszę sprostować, bo wkradł się błąd z tytułu estymat donacji z poprzedniej legitymacji HDK. Udało się ją znaleźć, więc mogę podać, że poprawna liczba donacji to 65 (tj. pierwsza była nr 52, nie 54, jak podałem oryginalnie).
U mnie się wszystko zgadza datowo, ale muszę sprostować, bo wkradł się błąd z tytułu estymat donacji z poprzedniej legitymacji HDK. Udało się ją znaleźć, więc mogę podać, że poprawna liczba donacji to 65 (tj. pierwsza była nr 52, nie 54, jak podałem oryginalnie).
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Lubię czy nie lubię, zgadzać się musi liczbowo każda cyferka.Franklin Garamond pisze: ↑26 lipca 2026, 22:01 Ktoś tu lubi grzebać na forumPiękna robota!
Co do 54 to właśnie było mylące- dlatego też prosiłem o weryfikację. Ok. To się poprawi.
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Oberhaupt wypoczął i od razu jakie statystyki wyciąga! 
Całkiem dobrze to wygląda!
Ciekawe czy ktoś jeszcze do nas dołączy. Może @August Neumann ?

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Mamy już 14 litrów, a to całkiem porzadny wynik, prawda? Obiecuje sobie, że wrócę do oddawania krwi, ale nie będę nic pisał, dopóki sam się nie zjawię w punkcie.Joachim Cargalho pisze: ↑26 lipca 2026, 22:26 Oberhaupt wypoczął i od razu jakie statystyki wyciąga!
- August Neumann • Stempel
-
OBYWATEL
Ja tutaj niestety odpadam. Razem z żoną jesteśmy dawcami szpiku, ale nie krwi
(-) August Wilhelm Neumann
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
A to jakiś problem? Szpik oddaje się maksymalnie kilka razy w zyciu. To tak jakbym napisał, że jeżdżę samochodem, ale tylko w niedzielę mogę używać świateł mijania. Czy coś źle zrozumiałem?August Neumann pisze: ↑27 lipca 2026, 15:50 Ja tutaj niestety odpadam. Razem z żoną jesteśmy dawcami szpiku, ale nie krwi