Liebelei Edeliebe ~ zapowiedź
Regulamin forum

EDELIEBE 1926 - 3 - 7 SIERPNIA

EDELIEBE 1926 - 3 - 7 SIERPNIA
Liebelei Edeliebe ~ zapowiedź
Pamiętacie chłopaka od Prahburskiej Červené řeky? Więc z okazji święta Edeliebe odbędzie koncert muzyczny pod tytułem ,,Liebelei Edeliebe'', gdzie Vratislav Vondráček zaśpiewa najbardziej tematyczne piosenki ze swojego repertuaru w języku czeskim oraz Edelwiesskim (niemieckim). Wydarzenie to odbędzie się 7 sierpnia o godzinie 21:00 lub 22:00. Więcej informacji w krótce oraz szykujcie się na niezapomnianą imprezę pełną śpiewów i tańca!
(Ps. Wystąpią też specjalni goście) 

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Liebelei Edeliebe ~ zapowiedź
Doceniam włożoną pracę. W tym wypadku jeszcze okraszoną urokliwymi grafikami.Mandaryna pisze: ↑05 sierpnia 2026, 20:06Aż miło dla moich uszów to słyszeć! Ja zawsze się staram jak najlepiej.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑05 sierpnia 2026, 19:55 Genialna. Pasuje do Herr Vratislawa, ale i do naszego klimatu. naprawdę dobra robota.
Ogłaszam że dzisiejszy koncert przeniosę na niedzielny wieczór z powodu że dziś akurat coś mi wypadło i nie dam rady. Pozdrawiam do niedzieli!

Czy jesteście moi drodzy gotowi na jutro? Ja odliczam już z dumą na jutrzejszą zabawę i śpiewanie!

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL