Koncert zaczynamy o 21:05 niech wszyscy na spokojnie zbiorą. Proszę się szykować na dobrą zabawę!
Liebelei Edeliebe
Regulamin forum

EDELIEBE 1926 - 3 - 7 SIERPNIA

EDELIEBE 1926 - 3 - 7 SIERPNIA
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Liebelei Edeliebe
Po przygotowaniu się na występ na scenę wychodzi jedna z konferansjerka i zapowiada występ wieczoru. Po zapowiedzi wychodzę na scenę z uśmiechem machając dłonią do wszystkich zebranych.
- Dobrý večer všem, jsme už v posledních okamžicích Edeliebe, takže s velkou radostí mám příležitost to celé zakončit tancem a poslechem, takže se dobře bavte a poletíme všichni jako motýlci! (Dobry wieczór wszystkim jesteśmy w ostatnich już chwilach Edeliebe więc z wielką radością mam okazję zakończyć wszystko z tańcem oraz słuchaniem także więc miłej zabawy polećmy wszyscy jak motylki!)
- Dobrý večer všem, jsme už v posledních okamžicích Edeliebe, takže s velkou radostí mám příležitost to celé zakončit tancem a poslechem, takže se dobře bavte a poletíme všichni jako motýlci! (Dobry wieczór wszystkim jesteśmy w ostatnich już chwilach Edeliebe więc z wielką radością mam okazję zakończyć wszystko z tańcem oraz słuchaniem także więc miłej zabawy polećmy wszyscy jak motylki!)

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nawet Monachium się załapało 
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

- Tak więc pierwsza piosenka za nami na ten moment będziemy iść na spokojnie. Pojď zpátky

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Kurde, ale ten pojazd z drugiego filmiku pierwsza liga! Brałbym! Ktoś coś więcej info?
Moi drodzy jako iż jesteśmy w Edelwiess więc nie będę śpiewać tylko po czesku także mam specjalnie coś przygotowanego w języku Edelwiesskim!

- A teraz piosenka o miłości, o której chyba każdy z nas kiedyś marzył. O uczuciu, które potrzebuje odpowiedzi, bliskości i pewności, że jest odwzajemnione.
„Wenn du mich liebst” — jeśli mnie kochasz…
„Wenn du mich liebst” — jeśli mnie kochasz…

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL