Oczywiście na siebie biorę Piwne Grand Prix z Kramem Browarników.
do tego jak zawsze - Ognisko pełne piwnej pianki...
Myślę, że "Kto pije?" zgadywanka - kto to jest - również trafi na Święto Piwa.
Chcecie II OktobeRUNfest?

Ok. Dogadamy szczególy quizu. Trzeba jakoś towarzystwo zaskoczyć.Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑06 września 2026, 21:59 Ja mam tradycyjnie gre Biesiadowanie oraz moge zrobic wuiz jak to ja lubie
Nie, nie... Tym razem Twoje piwa będą brały udział w Grand Prix. Nie ma tak łatwo.
A jakieś pomysły?
Grand prix? UuuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑07 września 2026, 19:42Ok. Dogadamy szczególy quizu. Trzeba jakoś towarzystwo zaskoczyć.Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑06 września 2026, 21:59 Ja mam tradycyjnie gre Biesiadowanie oraz moge zrobic wuiz jak to ja lubie
Nie, nie... Tym razem Twoje piwa będą brały udział w Grand Prix. Nie ma tak łatwo.
Koncercik owszem, czemu nie.
A jakieś pomysły?![]()

Na tym opiera się przecież cały Oktoberfest... Wybieramy najlepsze piwo. Sam chyba brałeś udział w zeszłym roku.Mandaryna pisze: ↑08 września 2026, 09:48Grand prix? UuuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑07 września 2026, 19:42Ok. Dogadamy szczególy quizu. Trzeba jakoś towarzystwo zaskoczyć.Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑06 września 2026, 21:59 Ja mam tradycyjnie gre Biesiadowanie oraz moge zrobic wuiz jak to ja lubie
Koncercik owszem, czemu nie.
A jakieś pomysły?![]()

Proszę o rozszerzenie pomysłu. Wydaje mi się, że wiem o co chodzi, ale czasem lepiej się wstrzymać.Joachim Cargalho pisze: ↑08 września 2026, 11:34 Możemy zrobić jakieś fajne karty do kolekcji lub coś w tym stylu, za uczestnictwo w wydarzeniach oktoberfestowych.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości