Oczywiście na siebie biorę Piwne Grand Prix z Kramem Browarników.
do tego jak zawsze - Ognisko pełne piwnej pianki...
Myślę, że "Kto pije?" zgadywanka - kto to jest - również trafi na Święto Piwa.
Chcecie II OktobeRUNfest?
To kiedy ty byś chciał? Bo ja musze wiedzieć jak mam to czasowo ugryźćHeinz-Werner Grüner pisze: ↑10 września 2026, 12:49Nie wiem czy nie za wcześnie. W ostatni weekend września jest rajd u nas.Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑10 września 2026, 10:40 To proponowalabym ostatni tydzien wrzesnia albo ten na przelomie wrzesnia/pazdziernika bo wtedy mam jeszcze czas

Nie ma mnie w weekend 3-4 października i tak się zastanawiam czy np. od 14-powiedzmy 20.10 nie byłoby lepiej.Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑10 września 2026, 20:15To kiedy ty byś chciał? Bo ja musze wiedzieć jak mam to czasowo ugryźćHeinz-Werner Grüner pisze: ↑10 września 2026, 12:49Nie wiem czy nie za wcześnie. W ostatni weekend września jest rajd u nas.Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑10 września 2026, 10:40 To proponowalabym ostatni tydzien wrzesnia albo ten na przelomie wrzesnia/pazdziernika bo wtedy mam jeszcze czas

No to quiz zrobimy np.22.10 , co za problem. Teraz nie bawimy się w takie od-do. Za starzy jesteśmy.Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑10 września 2026, 20:25 Tydzień nawet lepiej niż 2mniej roboty dla mnie - 14 do 21 może być dla mnie trudny do ogarnięcia. Ale zobaczymy jak to wyjdzie. Dostosuję się do was i tyle
Z Biesiadowaniem nie ma problemu, gorzej z quizem może być u mnie

No nie ma znaczenie, dzień w tą czy w tą. Jeśli tylko jest uzasadnienie.Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑10 września 2026, 20:33 Zapomniałam, że tutaj zasady się co 5 minut zmieniają![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość