Zostań sponsorem RMAW

Rajdowe Mistrzostwa Austro-Wegier to forumowa zabawa w rajdy samochodowe, której zamiarem jest wyłonienie najlepszego kierowcy mikroświata.
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Zostań sponsorem RMAW

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Obrazek
Zostań sponsorem RMAW na cały sezon!
Co daje wykupienie pakietu?

1. Wygoda - płacisz raz, a twoje logo widoczne jest na każdym rajdzie w sezonie.
2. Prestiż - RMAW to marka sama w sobie.
3. Pakiety dają korzyści! Zapłacisz taniej, większa ekspozycja!

SEZON VIII

PAKIET PLUS
Minimalna wsparcie finansowe w pojedynczym rajdzie to równowartość 1000 klubeków (do niedawna 1000 w walucie, w której odbywa się rajd)
Łatwo zatem policzyć 1000Қ x 7 wyścigów = 7000Қ
Pakiet PLUS daje upust aż 500Қ! Płacisz 6500Қ i masz spokój na cały sezon!
Ekspozycja ta sama, a oszczędność spora!
:E Twoje logo trafia na deskę sponsorską na każdym odcinku specjalnym, klasyfikację rajdu - tak jak do tej pory i na Szczegółowy Opis Trasy
WARTOŚĆ PAKIETU - 7000Қ

PAKIET PREMIUM
Ten pakiet daje jeszcze większe możliwości!
Wydajesz 10000Қ i
:E Twoje logo trafia na deskę sponsorską na każdym odcinku specjalnym, klasyfikację rajdu - tak jak do tej pory i na Szczegółowy Opis Trasy
:E Dodatkowo większy logotyp jest eksponowany w każdym poście "Odliczanie" - z dopiskiem SPONSOR GŁÓWNY - MAX.5
WARTOŚĆ PAKIETU - 10000Қ

PAKIET ULTRA
Ten pakiet daje jeszcze większe możliwości!
Wydajesz 2000Қ na każdy rajd? Łatwo policzyć w tym pakiecie, że wydałbyś 14000Қ . Dostaniesz jednak rabat i za 13000Қ masz opcję ULTRA!
:E Dodatkowo większy logotyp jest eksponowany w każdym poście "Odliczanie" - z dopiskiem SPONSOR STRATEGICZNY - MAX.3
:E Logotyp trafia do każdej ekspozycji związanej z RMAW
:E Logotyp widoczny w grafikach na odcinkach specjalnych

WARTOŚĆ PAKIETU - 13000Қ
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Zostań sponsorem RMAW

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Nie sądziłem że dojdzie do tego że będziemy kupować sponsoring tytularny do samych RMAW, prędzej zakładałem że na poszczególne Rajdy albo zespoły i dojdzie do EBE Rajd Sarotki albo Leodrogbud Rajd Leocji gdzie występować będą chociażby Die Karawane EspaGrun.

Lewy Faktotum

ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Albert Fryderyk de Espada pisze: 16 września 2026, 19:06 Nie sądziłem że dojdzie do tego że będziemy kupować sponsoring tytularny do samych RMAW, prędzej zakładałem że na poszczególne Rajdy albo zespoły i dojdzie do EBE Rajd Sarotki albo Leodrogbud Rajd Leocji gdzie występować będą chociażby Die Karawane EspaGrun.
BTW. To również ciekawa opcja. Tutaj dałbym jednak potężną kwotę - mimo, że to jeden rajd. Powiedzmy tyle co pakiet ULTRA. Jak sądzisz?

Druga sprawa, jak chcesz na cały sezon pakiet dla Atlas Monerskap to dopłać w zależności jaki chcesz pakiet (piątkę już masz). Co prawda cieżko będzie w każde info wplatać, bo odliczanie już trwa, ale jakoś to wynagrodzę. :E
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
daniel von tauer-krak Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: daniel von tauer-krak »

Daniel Janary von Tauer-Krak
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

daniel von tauer-krak pisze: 17 września 2026, 17:36 Obrazek
Logo
Serdecznie dziękuje za zaufanie! RMAW cieszy się bardzo! :D
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Heinz-Werner Grüner pisze: 16 września 2026, 20:13
Albert Fryderyk de Espada pisze: 16 września 2026, 19:06 Nie sądziłem że dojdzie do tego że będziemy kupować sponsoring tytularny do samych RMAW, prędzej zakładałem że na poszczególne Rajdy albo zespoły i dojdzie do EBE Rajd Sarotki albo Leodrogbud Rajd Leocji gdzie występować będą chociażby Die Karawane EspaGrun.
BTW. To również ciekawa opcja. Tutaj dałbym jednak potężną kwotę - mimo, że to jeden rajd. Powiedzmy tyle co pakiet ULTRA. Jak sądzisz?

Druga sprawa, jak chcesz na cały sezon pakiet dla Atlas Monerskap to dopłać w zależności jaki chcesz pakiet (piątkę już masz). Co prawda cieżko będzie w każde info wplatać, bo odliczanie już trwa, ale jakoś to wynagrodzę. :E
Pakiety niby spoko rzecz że opłacasz z góry i jesteś sponsorem każdego rajdu ale żeby zostać tytularnym to faktycznie bym jaką ładna kwotę zaśpiewał. Raz że tytularny rajdu a dwa samego RMAW.
Można się pobawić nawet w licytację przed każdym rajdem albo początkiem sezonu że dana firma zostaje sponsorem tytularnym całego RMAW na dany sezon i dany rajd.
A pakiet zostawiłby wtedy jeden co kupujesz z marszu zwykły sponsoring na każdy rajd w sezonie.

Jakby się to udało to faktycznie zaraz każdy rajd a potem i zespół będzie mieć sponsora tytularnego.

Lewy Faktotum

ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Albert Fryderyk de Espada pisze: 19 września 2026, 00:56

Pakiety niby spoko rzecz że opłacasz z góry i jesteś sponsorem każdego rajdu ale żeby zostać tytularnym to faktycznie bym jaką ładna kwotę zaśpiewał. Raz że tytularny rajdu a dwa samego RMAW.
Można się pobawić nawet w licytację przed każdym rajdem albo początkiem sezonu że dana firma zostaje sponsorem tytularnym całego RMAW na dany sezon i dany rajd.
A pakiet zostawiłby wtedy jeden co kupujesz z marszu zwykły sponsoring na każdy rajd w sezonie.

Jakby się to udało to faktycznie zaraz każdy rajd a potem i zespół będzie mieć sponsora tytularnego.
Z licytacją dobry motyw. Dziś już chyba za późno. Nie mniej pomysł bardzo mi się spodobał.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Heinz-Werner Grüner pisze: 19 września 2026, 22:20
Albert Fryderyk de Espada pisze: 19 września 2026, 00:56

Z licytacją dobry motyw. Dziś już chyba za późno. Nie mniej pomysł bardzo mi się spodobał.
Z założenia chyba sponsor tytularny jest jeden więc zgaduję że gdyby była taka możliwość to więcej niż jedna osoba byłaby tym zainteresowana. No i potencjalne dwa szczebelki takiego sponsoringu, na pojedynczy rajd i cały sezon RMAW... chętnych by nie brakowało.
Tylko też może niektórym organizator nie pasowałoby mień sponsora tytularnego w swoim rajdzie więc trzeba by każdorazowo uzgadniać. Chyba że zostawimy to w obecnej formie gdzie logo sponsora tytularnego pojawia się tylko w grafikach promocyjnych i ewentualnie jest jakoś wyszczególnione na tle pozostałych ale osobiście samemu niezbyt przychylnie bym patrzył na to dodawać tytularnego w nazwach rajdu.
Ja bym mniej więcej to w taki sposób mógł widzieć.

Lewy Faktotum

ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Z tym tytularnym to był z mojej strony. Chodziło mi o strategicznego sponsora. Byłem pewien, że tak wpisałem. nie wyklucza to również sponsora tytularnego dla RMAW czy rajdu, ale to już chyba indywidualnie możemy sobie.

Już zmieniam na strategicznego jako ULTRA PAKIET, natomiast nie wykluczam opcji TYTULARNEGO sponsora. Czekam na chętnych, na rajd i RMAW. :)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Helwetyk Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: Helwetyk »

Obrazek
(—) Helwetyk Romański, Dyniowy Padawan
Obrazek