Mapa Polityczna Mikroświata
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Mapa Polityczna Mikroświata
Ja nawet nie wiem do końca gdzie to leży. Trudno atakować coś, co nie mogę zlokalizować. XD
- Jürgen Voller • Stempel
- Prinz von Persien
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Pozostałości po terytorium Kaiserreich, więc możemy tam dotrzeć lądem chyba.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zupełnie nie ten kontynent.Jürgen Voller pisze: ↑10 października 2026, 00:26 Pozostałości po terytorium Kaiserreich, więc możemy tam dotrzeć lądem chyba.
Ja tam bym zaoszczędził paliwa... samo zdechnie szybciej pewnie jak się otworzyło. Jednoosobowe państwo z forum, na którym od ponad dwóch tygodni nie pojawił się żaden post. Wymysł kogoś kto nawet w miarę poprawnej polszczyzny nie ogarnia.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑09 października 2026, 18:31 Również jestem za rozjechaniem gąsienicami nambijskiego kurnika![]()
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dokładnie tak jak pisze Herr Dex, ale cały "kontent" bardzo mi się podoba. Afrykańskobrzmiąca kolonia dla Edelweiss. 
Dopisujemy do listy - do podbicia.
A tak serio, zanim bym chyba coś zorganizował, to zniknie całkowicie.
Dopisujemy do listy - do podbicia.
A tak serio, zanim bym chyba coś zorganizował, to zniknie całkowicie.
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jak są tacy chętni do pchania się w zatykanie flagi z szarotką na piaskach pustyni gdzieś w kraju trzeciego świata to bardzo chętnie bym ich zobaczył w Misji "Kreissäge" i dopchaniu się do tego morza. Potem będziecie mogli sobie myśleć co dalej.
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dałbyś już biednemu Jurgenowi dostęp do Morza, już tak długo to trwa, a chłopak nie ma jak się wykazaćAlbert Fryderyk de Espada pisze: ↑11 października 2026, 17:58 Jak są tacy chętni do pchania się w zatykanie flagi z szarotką na piaskach pustyni gdzieś w kraju trzeciego świata to bardzo chętnie bym ich zobaczył w Misji "Kreissäge" i dopchaniu się do tego morza. Potem będziecie mogli sobie myśleć co dalej.
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

- Jürgen Voller • Stempel
- Prinz von Persien
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
@Ronon Dex @Heinz-Werner Grüner @Leszek Ebe-Grüner @Albert Fryderyk de Espada Oby tak było, jak mówi Ronon. Może to rzeczywiście długo nie pociągnie. Niemniej, warto być gotowym do akcji. Herr Admiral słusznie przypomina, o misjach Kreissäge i że ten dostęp do morza najpierw musimy wywalczyć. Na swoją obronę, mogę powiedzieć, że zorganizowałem mnóstwo misji przeciwko Wilden.
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jeżeli do tego podchodzić będziecie jak do ostatnich manewrów to nie wróżę tym planom świetlanej przyszłości.
Obym jednak był w błędzie.
Obym jednak był w błędzie.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wiem, że dałem ciała z Krajzegą. Chciałem ją zrobić za idealnie, obecnie nie mam mocy przerobowych by się za przeproszeniem, opróżnić. Nie mniej coś chyba faktycznie trzeba dopiąć, bo wstyd normalnie.