Aktywność forumowa Edelweiss
Regulamin forum
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Aktywność forumowa Edelweiss 1922r.
Każdego człowieka szkoda. Miejmy nadzieję, ze się opamięta i wróci!

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Obawiam się, że jednak niezbyt szybko...Joachim Cargalho pisze: ↑05 maja 2022, 21:03 Każdego człowieka szkoda. Miejmy nadzieję, ze się opamięta i wróci!
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Mamy już kilka dni czerwca, ale postanowiłem odnieść się jeszcze do majowej aktywności.
Dla nas pod względem postów był to miesiąc przełomowy, bo pokonaliśmy barierę ponad 1800 wpisów*, a było blisko by osiągnąc 1900. Nie mniej cały czas powtarzam, że nie ilość, ale przede wszystkim zabawa i świadomość tego, że Edelweiss to MY jest najważniejsze.
Lubię jak piszemy posty, to oczywiste, ale równie bardzi cieszy mnie infromacja w pw o myśleniu "szarotkowym". Cieszę się bardzo jak słyszę, że Edelweiss jest "fajne". Wiem to banalne "fajne" jest tutaj nie za bardzo na miejscu, ale jednak użyje go ponownie. Fajnie, że jesteście, że się bawicie razem ze mną, z innymi Edelwajsami i naszymi przyjaciółmi.
Docieniam to strasznie. Może nie umiem tak jak Lumeria, Leocja czy Sarmacja w systemy i bycie "cool", a nawet cała reszta "pogończyków", ale jestem dla Was i miło jest mi nawet jak napiszecie jednego, jedynego pościka.
*Aktualizacja w pierwszym poście
Dla nas pod względem postów był to miesiąc przełomowy, bo pokonaliśmy barierę ponad 1800 wpisów*, a było blisko by osiągnąc 1900. Nie mniej cały czas powtarzam, że nie ilość, ale przede wszystkim zabawa i świadomość tego, że Edelweiss to MY jest najważniejsze.
Lubię jak piszemy posty, to oczywiste, ale równie bardzi cieszy mnie infromacja w pw o myśleniu "szarotkowym". Cieszę się bardzo jak słyszę, że Edelweiss jest "fajne". Wiem to banalne "fajne" jest tutaj nie za bardzo na miejscu, ale jednak użyje go ponownie. Fajnie, że jesteście, że się bawicie razem ze mną, z innymi Edelwajsami i naszymi przyjaciółmi.
Docieniam to strasznie. Może nie umiem tak jak Lumeria, Leocja czy Sarmacja w systemy i bycie "cool", a nawet cała reszta "pogończyków", ale jestem dla Was i miło jest mi nawet jak napiszecie jednego, jedynego pościka.
Dzięki, że jesteście i bawmy się dalej!
*Aktualizacja w pierwszym poście
- Peetri Romanaav • Stempel
- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Przyszliśmy tu głównie dla dobrej zabawy, dlatego siedzimy i "balujemy" dalej! 
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Będzie, będzie zabawa! Będzie się działo..Piotr Romanow pisze: ↑06 czerwca 2022, 23:02 Przyszliśmy tu głównie dla dobrej zabawy, dlatego siedzimy i "balujemy" dalej!![]()
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wygląda to całkiem dobrze. Bardzo miło, że tak ochoczo spędzamy tutaj ze sobą czas, choć należy chyba przygotować się na wakacyjny regres aktywności. Czy nie wymiękamy? 

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ja tam swoje popisze. Okaże się czy da to spadek czy nie. Już widać pewną tendencję zniżkową. Wypadło kilka osób, ale dajemy radę. I takie Edeliebe powinno nam pomóc podciągnąć do "normy".Joachim Cargalho pisze: ↑07 czerwca 2022, 11:29 Wygląda to całkiem dobrze. Bardzo miło, że tak ochoczo spędzamy tutaj ze sobą czas, choć należy chyba przygotować się na wakacyjny regres aktywności. Czy nie wymiękamy?![]()
Bardzo ladnie te statystyki wyglądają. Oby tak dalej!
/-/Sophie Susanne Cargalho
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dzięki. Też się cieszymy i zachęcam do powiększenia naszych statystyk własnymi postami.
- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No może czerwiec w moim wykonaniu będzie lekko lepszy 
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]