Masz ten „dar” chyba @Piotr Romanow że ciebie lubią się trzymać skandalePiotr Romanow pisze: ↑16 czerwca 2022, 22:04 Znowu z mojego mieszkania robi się burdel... Może drzwi obrotowe wstawię? Będzie łatwiej wchodzić i wychodzić. Mieszkanie Bohater Koltiny Edelweiss, przetrwa każdy nalot. Był już jeden, teraz drugi... Ahhh świat się kręci wokół mojego domu.

Oho, w odwiedziny? Syn do mnie wraca, Fatima wpada na kawę, chyba się przestawiły bieguny Pollinu.Fatima Marcjan-Chojnacka pisze: ↑16 czerwca 2022, 22:10 Jesteś słynny, masz swoje 5 minut ciesz się![]()
![]()
Ale przylatuje na kawkę i w odwiedziny!
A ktoś tutaj ostatnio marudził, że nie damy rady się złapać, bo mieszkamy w innych miastach, a mimo to jesteś u mnie w mieszkaniu. ;PIsabella Swann pisze: ↑16 czerwca 2022, 22:12 Dobra, ja już więcej nie wlece do twego skromnego mieszkanka :twisted:
Czekam na rozmowę..Heinz-Werner Grüner pisze: ↑16 czerwca 2022, 23:01 @Fatima Marcjan-Chojnacka
Ja bardzo chętnie omówię z Szanowną stosunki między nami i naszymi narodami.![]()
Fatima Marcjan-Chojnacka pisze: ↑16 czerwca 2022, 23:06Czekam na rozmowę..Heinz-Werner Grüner pisze: ↑16 czerwca 2022, 23:01 @Fatima Marcjan-Chojnacka
Ja bardzo chętnie omówię z Szanowną stosunki między nami i naszymi narodami.![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości