Edelsutra

Hasło - EDELSUTRA18
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Edelsutra

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Joachim Cargalho pisze: 22 czerwca 2022, 11:23 Może trzeba szybko pozbierać zgody od rodziców?
Zgłasza się Szanowny na ochotnika? :D
Joachim Cargalho pisze: 22 czerwca 2022, 11:23 A tak swoją drogą, to teraz tak Oberhaupt buduje fantazje, a później się okaże, że tam i tak nic nie widać
Ja nic nie buduje...Wy się nakręcacie jak zegarki, jak tylko usłyszeliście temat "tabu". Warto zwrócić uwagę, że temat w zasadzie jeszcze powinien być zamknięty, ale już pierwsi szpiegowie są! I to jacy!
Parka!

Ja nic nie sugeruje, ale "Jacek i Barbara poznali się w szkole, ona była dobra z matmy, a on pił jabole..."
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Joachim Cargalho »

Panie Gruner, ja myślę, że to Ty tutaj przyciągasz tak wszystkich przed czasem. A ja tylko pilnuję, byście falstartu z tą Edelsutrą nie zrobili, zanim reszta nie zdąży się zebrać. :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Fatima Popow-Chojnacka Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: Fatima Popow-Chojnacka »

Ja tam tylko czekam wcześniej sobie na spokojnie... XD
( – ) Fatima Popow-Chojnacka
Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Fatima Marcjan-Chojnacka pisze: 22 czerwca 2022, 11:38 Ja tam tylko czekam wcześniej sobie na spokojnie... XD
Joachim Cargalho pisze: 22 czerwca 2022, 11:28 Panie Gruner, ja myślę, że to Ty tutaj przyciągasz tak wszystkich przed czasem. A ja tylko pilnuję, byście falstartu z tą Edelsutrą nie zrobili, zanim reszta nie zdąży się zebrać.
Tłumaczy się winny, ale miło, że tyle emocji wywołuje, bądź co bądź tak kontrowersyjny temat. ;)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Edelsutra (+18)”