Zapraszamy wszystkich chętnych, do wsiadania. Tych, którzy mają wątpliwości, zapraszamy do zadawania pytań. Obiecujemy, że przed nami czas niezapomnianych wrażeń, z dala od wszelkich niebezpieczeństw!

-Witaj serdecznie, tovarishu Robercie Dreninie! Zapraszam, aby wziął sobie łyk zdrowotnej herbaty od Olubayo, która wspomaga akcje remontowe w bloku, aby nasz przyszły większy apartament nie był dla ludzi zbytnim utrapieniem. I będę musiał ją kiedyś sprezentować podobny prezent!-Horace Richelieu zastanawia się nad tym problemem, podając dla towarzyszy jeden kubek herbatkiRobert Drenin pisze: ↑17 lipca 2022, 20:00 Na miejsce przybył niespodziewanie Towarzysz Robert Drenin, który zdziwiony, lecz zadowolony, że jeszcze wycieczka się nie zaczęła, wysiadł z pojazdu, którym przybył na zbiórkę. Następnie szybkim krokiem podszedł do czekających osób i się z nimi przywitał:
Zdrastwujtie drodzy Towarzysze! Szczerze myślałem, że wycieczka jakoś się wcześniej odbędzie. Jednakże dzięki temu, że jeszcze się nie zaczęła, to mogłem przybyć na miejsce zbiórki. Trochę może i jeszcze lekko mogę chorować na realiozę, ale może się bardziej nie rozchoruję. Mam też nadzieję, że was nie pozarażam.![]()