Szanowni Państwo, szalenie miło mi poinformować, że mamy już datę inaguracji kolejnego V-Mundialu, który odbędzie się w Księstwie Sarmacji. Żeby pozostać nieco "tajemniczy" niech grafika powie wszystko...

Logo jest, maskotka jest. Już wcześniej było wszystko ustalone jak chcieliśmy przedstawić swoją kandydaturę.Joachim Cargalho pisze: ↑10 sierpnia 2022, 09:17 Dobrze, że to tylko grafika. Jakieś logo jest przewidywane? Maskotki oficjalne?

Taką informację dostałem od Przewodniczącego Sztabu, także sorry, pretensje do narzeczonego.Fatima Marcjan-Chojnacka pisze: ↑10 sierpnia 2022, 09:11 Grafika z naszego artykułu ale linka nie dał![]()
![]()
Za mojej "kadencji" administratorskiej w X11 (jako MUP-owskie działania) wygląda to już nieco lepiej niż 3 lata temu. Prezentacje kandydatir są już tak wykreowane, żeby było z czego wybierać.Joachim Cargalho pisze: ↑10 sierpnia 2022, 09:17 Dobrze, że to tylko grafika. Jakieś logo jest przewidywane? Maskotki oficjalne?
My jedziemy po naukę.Joachim Cargalho pisze: ↑10 sierpnia 2022, 10:23 A, bo ja człowiek starej daty jestem, przez to takie skojarzenia.![]()
Konkursy? No może coś tam wygramy... Bo na reprezentację raczej nie ma co liczyć...![]()
Ahh ten Ojciec Narodu..Heinz-Werner Grüner pisze: ↑10 sierpnia 2022, 11:54Taką informację dostałem od Przewodniczącego Sztabu, także sorry, pretensje do narzeczonego.
Joachim Cargalho pisze: ↑10 sierpnia 2022, 10:23 A, bo ja człowiek starej daty jestem, przez to takie skojarzenia.