Przepraszam Szanowne Panie! @Fatima Marcjan-Chojnacka @Sophie !
Wiem, że pomysłodawcą była młodsza córka od Cargalho, a także, że starsza włączyła się do projektu, ale zmyliło mnie to "Fa" w nazwie. Nie wiem dlaczego założyłem, że też i przyszła księżna w tym uczestniczy.
FBI Nadel - informacje ogólne
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: FBI Nadel - informacje ogólne
@Heinz-Werner Grüner Ja działam sporadycznie z @Sophie. Chociaż nie powiem, jeśli siostra uwzględni mnie w swojej działalności to z chęcią się podpisze pod kolejnymi projektami 
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Mnie chodzi o sam "zarys". Nie dziś, nie jutro, a w ogóle o "modzie".Isabella Swann pisze: ↑23 sierpnia 2022, 11:48 @Heinz-Werner Grüner Ja działam sporadycznie z @Sophie. Chociaż nie powiem, jeśli siostra uwzględni mnie w swojej działalności to z chęcią się podpisze pod kolejnymi projektami![]()
Co lepsze, ja miałem na lato gotowy już zestaw grafik, ale podczas Edeliebe nie wyszło i leżą odłogiem.
Taką współprace ciężko zakończyć, dlatego jak coś będzie robione to z pomocą kochanej siostry.Isabella Swann pisze: ↑23 sierpnia 2022, 11:48 @Heinz-Werner Grüner Ja działam sporadycznie z @Sophie. Chociaż nie powiem, jeśli siostra uwzględni mnie w swojej działalności to z chęcią się podpisze pod kolejnymi projektami![]()
SoFa to skrót od Sophie FashionHeinz-Werner Grüner pisze: ↑23 sierpnia 2022, 10:50 Przepraszam Szanowne Panie! @Fatima Marcjan-Chojnacka @Sophie !
Wiem, że pomysłodawcą była młodsza córka od Cargalho, a także, że starsza włączyła się do projektu, ale zmyliło mnie to "Fa" w nazwie. Nie wiem dlaczego założyłem, że też i przyszła księżna w tym uczestniczy.
/-/Sophie Susanne Cargalho
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Aha, ok... Nie było tematu.Sophie pisze: ↑23 sierpnia 2022, 12:12Taką współprace ciężko zakończyć, dlatego jak coś będzie robione to z pomocą kochanej siostry.Isabella Swann pisze: ↑23 sierpnia 2022, 11:48 @Heinz-Werner Grüner Ja działam sporadycznie z @Sophie. Chociaż nie powiem, jeśli siostra uwzględni mnie w swojej działalności to z chęcią się podpisze pod kolejnymi projektami![]()
SoFa to skrót od Sophie FashionHeinz-Werner Grüner pisze: ↑23 sierpnia 2022, 10:50 Przepraszam Szanowne Panie! @Fatima Marcjan-Chojnacka @Sophie !
Wiem, że pomysłodawcą była młodsza córka od Cargalho, a także, że starsza włączyła się do projektu, ale zmyliło mnie to "Fa" w nazwie. Nie wiem dlaczego założyłem, że też i przyszła księżna w tym uczestniczy.![]()
- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zatem @Sophie możemy razem działać w tej sprawie jak cośSophie pisze: ↑23 sierpnia 2022, 12:12Taką współprace ciężko zakończyć, dlatego jak coś będzie robione to z pomocą kochanej siostry.Isabella Swann pisze: ↑23 sierpnia 2022, 11:48 @Heinz-Werner Grüner Ja działam sporadycznie z @Sophie. Chociaż nie powiem, jeśli siostra uwzględni mnie w swojej działalności to z chęcią się podpisze pod kolejnymi projektami![]()
Wiem, że pomysłodawcą była młodsza córka od Cargalho, a także, że starsza włączyła się do projektu, ale zmyliło mnie to "Fa" w nazwie. Nie wiem dlaczego założyłem, że też i przyszła księżna w tym uczestniczy.![]()
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

Mam pewien pomysł, który może ci się spodobaćIsabella Swann pisze: ↑23 sierpnia 2022, 16:54Zatem @Sophie możemy razem działać w tej sprawie jak cośSophie pisze: ↑23 sierpnia 2022, 12:12Taką współprace ciężko zakończyć, dlatego jak coś będzie robione to z pomocą kochanej siostry.Isabella Swann pisze: ↑23 sierpnia 2022, 11:48 @Heinz-Werner Grüner Ja działam sporadycznie z @Sophie. Chociaż nie powiem, jeśli siostra uwzględni mnie w swojej działalności to z chęcią się podpisze pod kolejnymi projektami![]()
![]()
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
To co, chcecie "dowodzić" w sektorze odzieży damskiej?Sophie pisze: ↑23 sierpnia 2022, 17:15Mam pewien pomysł, który może ci się spodobaćIsabella Swann pisze: ↑23 sierpnia 2022, 16:54Zatem @Sophie możemy razem działać w tej sprawie jak coś![]()
![]()
Ja się zgadzam. Ciekawe tylko co ma do powiedzenia @Isabella SwannHeinz-Werner Grüner pisze: ↑23 sierpnia 2022, 21:29To co, chcecie "dowodzić" w sektorze odzieży damskiej?Sophie pisze: ↑23 sierpnia 2022, 17:15Mam pewien pomysł, który może ci się spodobaćIsabella Swann pisze: ↑23 sierpnia 2022, 16:54
Zatem @Sophie możemy razem działać w tej sprawie jak coś![]()
![]()
![]()
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL