Nazwa: Zehntausend (nazwa robocza) Opis: Medal dla osoby, która napisała jubileuszowy dziesięciotysięczny post na forum Kotliny Edelweiss. Wygląd:Niebawem
Podpis
Mały druczek: Jeśli zajdzie taka potrzeba proszę o poddanie wniosku pod dyskusję publiczną.
Na razie odpiszę tak nieoficjalnie. Dla mnie nie ma absolutnie żadnego problemu. Musze tylko go zaprojektować, ewentualnie może ktoś inny by chciał.
Jeśli ktoś podrzuci mi projekt na czym się wzorować to ruszę jeszcze dziś z ustaleniami co i jak.
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑19 sierpnia 2022, 08:19
Na razie odpiszę tak nieoficjalnie. Dla mnie nie ma absolutnie żadnego problemu. Musze tylko go zaprojektować, ewentualnie może ktoś inny by chciał.
Jeśli ktoś podrzuci mi projekt na czym się wzorować to ruszę jeszcze dziś z ustaleniami co i jak.
Wygląd już powstaje, dzięki naszej Freundin z Sarmacji - @Anastasia Windsachen. Wszystko jest powoli ogarniane.
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑19 sierpnia 2022, 08:19
Wygląd już powstaje, dzięki naszej Freundin z Sarmacji - @Anastasia Windsachen. Wszystko jest powoli ogarniane.
Czyli mi pozostanie jedynie wydanie rozporządzenia??? Kocham takie życie.
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑24 sierpnia 2022, 23:02
Z całym szacunkiem, ale w takim tempie pisania na edelwajskim forum, to my chyba szybciej potrzebujemy tego odznaczenia...
@Sophie @Anastasia Windsachen
Herr Oberhaupt, informuję, że brakuje jedynie wypełnienia. Niestety real przygniótł i mam po 2-3h wolne dziennie, ale jutro siadam do wszelkich zamówień z racji wolnej, z którego "skorzystam", więc oczekujcie
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑24 sierpnia 2022, 23:02
Z całym szacunkiem, ale w takim tempie pisania na edelwajskim forum, to my chyba szybciej potrzebujemy tego odznaczenia...
@Sophie @Anastasia Windsachen
Herr Oberhaupt, informuję, że brakuje jedynie wypełnienia. Niestety real przygniótł i mam po 2-3h wolne dziennie, ale jutro siadam do wszelkich zamówień z racji wolnej, z którego "skorzystam", więc oczekujcie
Super, jakby dało radę do końca weekendu to będzie superowo! Jak nie to też będzie ekstra.
No i pięknie. Dziś już pewnie nie dam rady, bo muszę wrócić z Nowańska i jechać do Grodziska, ale jutro powinno pojawić się rozporządzenie w tej sprawie!
Serdecznie dziękuję @Sophie i @Anastasia Windsachen za pomoc i pomysł!