Skrzynka podawcza wszelkich spraw oraz wniosków dotyczących kwestii wojskowych kierowanych do Oberkommando der Streitkräfte.

Wolkenbad? A może dla odmiany Glanzberg? Ja się dostosuje.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑04 września 2023, 13:07Hmmm, dobre pytanie.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑04 września 2023, 12:58 Zaraz, zaraz... a to nasze nowe biuro to już powstało? Coś przeoczyłem? Czy mam je po prostu utworzyć w dziale gospodarki, bo zarówno FBUM jak i SR mają swoje lokalizacje w miastach.
No oficjalnie jeszcze nie powstało, jeżeli trzeba je gdzieś umieścić w podzielę administracyjnym to ślepo strzelałbym w Wolkenbad gdzie mamy stocznie.
Nie robi mi to większej różnicy, bardziej logiczne wydaje się być ulokowanie takich instytucji obok przemysłu stoczniowego no ale nie wiem.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑04 września 2023, 13:19Wolkenbad? A może dla odmiany Glanzberg? Ja się dostosuje.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑04 września 2023, 13:07Hmmm, dobre pytanie.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑04 września 2023, 12:58 Zaraz, zaraz... a to nasze nowe biuro to już powstało? Coś przeoczyłem? Czy mam je po prostu utworzyć w dziale gospodarki, bo zarówno FBUM jak i SR mają swoje lokalizacje w miastach.
No oficjalnie jeszcze nie powstało, jeżeli trzeba je gdzieś umieścić w podzielę administracyjnym to ślepo strzelałbym w Wolkenbad gdzie mamy stocznie.
Jasne, nie ma problemu. Zatem w Wolkenbad.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑04 września 2023, 13:23Nie robi mi to większej różnicy, bardziej logiczne wydaje się być ulokowanie takich instytucji obok przemysłu stoczniowego no ale nie wiem.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑04 września 2023, 13:19Wolkenbad? A może dla odmiany Glanzberg? Ja się dostosuje.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑04 września 2023, 13:07
Hmmm, dobre pytanie.
Polecam jak już War Tundera. tam mamy również mniejsze jednostki jak ścigacze czy inne motorówki.Roman Schädel pisze: ↑05 września 2023, 11:12 Wczoraj sobie na konsoli zainstalowałem ponownie World of Warships i trenuję.![]()
O cie ch...!Roman Schädel pisze: ↑05 września 2023, 11:12 Wczoraj sobie na konsoli zainstalowałem ponownie World of Warships i trenuję.![]()
Następny się rozpędza. A Kotlina to miała być taka spokojna mieścina.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑05 września 2023, 12:07Polecam jak już War Tundera. tam mamy również mniejsze jednostki jak ścigacze czy inne motorówki.Roman Schädel pisze: ↑05 września 2023, 11:12 Wczoraj sobie na konsoli zainstalowałem ponownie World of Warships i trenuję.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość