List Akredytacyjny [VX]

Archiwizowane listy akredytacyjne
Awatar użytkownika
Krzysztof Windsor Stempel
Ambasador Królestwa Voxlandu

ODZNACZENIA

OBYWATEL

List Akredytacyjny [VX]

Post autor: Krzysztof Windsor »

Obrazek
Z radością przekazuję list.
@Heinz-Werner Grüner
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: List Akredytacyjny [VX]

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Obrazek

Wasza Ekscelencjo,
Drogi Przyjacielu,

Cóż za miła niespodzianka, że to właśnie Wasza Ekscelencja, a jednocześnie bliski przyjaciel nie tylko mój, ale i całej Kotliny, poniekąd mający także nasze obywatelstwo, oficjalnie został przedstawicielem Królestwa Voxlandu w Szarotkowej Krainie.
Jakby tak się dłużej zastanowić, to chyba lepszej kandydatury nie mogliśmy się spodziewać, gdyż ta jest wręcz idealna.
Nasze relacje osobiste powinny wpłynąć tylko na wzmocnienie współpracy na linii Voxland-Edelweiss, co mnie bardzo cieszy i jednocześnie uświadcza w przekonaniu, że kierunek ten będzie jednym z dominującym w naszej polityce zagranicznej.
Agreement przyjmuje z nieskrywaną radościa i życzę Waszej Ekscelencji sukcesów na polu zawodowym.

Stadt Edelweiss, dn. 27 kwietnia 1924 r.

ObrazekObrazek
DW: @Krzysztof Windsor - nadano rangę ambasadora, choć gryzie mi się to z obywatelstwem. ;)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: Anastasia Windsachen »

Heinz-Werner Grüner pisze: 27 kwietnia 2024, 19:40
Obrazek

Wasza Ekscelencjo,
Drogi Przyjacielu,

Cóż za miła niespodzianka, że to właśnie Wasza Ekscelencja, a jednocześnie bliski przyjaciel nie tylko mój, ale i całej Kotliny, poniekąd mający także nasze obywatelstwo, oficjalnie został przedstawicielem Królestwa Voxlandu w Szarotkowej Krainie.
Jakby tak się dłużej zastanowić, to chyba lepszej kandydatury nie mogliśmy się spodziewać, gdyż ta jest wręcz idealna.
Nasze relacje osobiste powinny wpłynąć tylko na wzmocnienie współpracy na linii Voxland-Edelweiss, co mnie bardzo cieszy i jednocześnie uświadcza w przekonaniu, że kierunek ten będzie jednym z dominującym w naszej polityce zagranicznej.
Agreement przyjmuje z nieskrywaną radościa i życzę Waszej Ekscelencji sukcesów na polu zawodowym.

Stadt Edelweiss, dn. 27 kwietnia 1924 r.

ObrazekObrazek
DW: @Krzysztof Windsor - nadano rangę ambasadora, choć gryzie mi się to z obywatelstwem. ;)
A czy można prosić o dział ambasady? Ikonkę dostaniecie w żądanym rozmiarze poprzez Discorda :)
Königinmutter des Voxland-Königreiches

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Już ustawione! @Anastasia Windsachen
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS