Witam ponownie !

Szanowny przybyszu, jeśli dotarłeś do rogatki to znaczy, że włożyłeś wiele trudu by ujrzeć całe piekno górskiej krainy. To jednak musi jeszcze chwilę poczekać - jesteś zapewne zmęczony podróżą. Spocznij więc na przydrożnym kamieniu, a następnie przekazując dokumenty straży granicznej opowiedz coś o sobie... i dowiedz się więcej o samym Edelweiss.
Regulamin forum
Obrazek
Elisa von Rozmarinowa Stempel

Witam ponownie !

Post autor: Elisa von Rozmarinowa »

OŚWIADCZENIE
Ja przepraszam Edelweiss i Królestwo Sarmację, w tym powiem że w tamtym dniu co byłam wściekła bo miałam w tedy zły dzień w tym po krótkiej przerwie wróciłam. Ale ja do związku się ja nie nadaję wolę być singielką, w tym z prośbą i z apelem ja będę wpłacał na Sarmację tam u nich w tym sobie wybiorę swoją karę pienieźnią będę płacał za moje szkody w tym będę pracowała w pracę społeczne, i chcem poprawić relację z tym krajem Edelweiss i Sarmacją. I to był mój bolesny błąd mó w moim życiu. Ja pod warunkiem będę w Sarmacji i Edelweiss gościem zagranicznym a nie jej obywatelem. Wiem macie mieszanie odczucia o mój temat, ale już taki jestem w realu i uszanujcie mój autyzm w realu i też ja was uszanuję, i każdy popełnia błędy. W ten warunek odbanujcie mnie w Królestwie Sarmacji na discordzie i na forum bo zauważyłąm tez popełnialiście błędy bo jak wasze Sądy nie mogłam się stawić się do sądu i także mieć własnego adwokata/obrońcy to tak sądy nie działają. W tym każdy z nas przesadzał zauważyłam
Awatar użytkownika
karol flibustier

ODZNACZENIA

Re: Witam ponownie !

Post autor: karol flibustier »

Bravo!
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Witamy ponownie. Prosiłbym tylko o kulturalne zachowywanie, a wszystko będzie "cacy". Tymczasem życzę miłego pobytu.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Femme Mystere Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Femme Mystere »

Witamy ponownie!
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum
Awatar użytkownika
Isabella M. Neumann-Swann Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Isabella M. Neumann-Swann »

Przyłączam się do przywitania w naszych progach :)
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Rogatka graniczna - Powitania”