Długo będziesz udowadniał, że się skurwiłeś?
Tego typu dialogi zachowaj sobie dla Sophie, bo sądzę, że jej się przydadzą tego typu gadki szmatki i nie próbuj tego ze mną, ka pe wu? Ją możesz sobie manipulować, ale nie mnie.
Moje uszanowanko
-
Adam Serbut
- Więzień
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Moje uszanowanko
Na razie nie udowodniliśmy tego ani ja, ani Ty. Zastanawia mnie dlaczego próbujesz na siłę znaleźć sobie wroga we mnie. Czy chociaż to będziesz w stanie wyjaśnić?

-
Adam Serbut
- Więzień
Widzę, że kanon psychologii masz zaliczony. Cieszę się, że mogłem pomóc, ale uważam, że niektórym nie da się pomóc i nie mówię tu o sobie, tylko o Tobie i Twoim otoczeniu. Nie próbuj grać na siłę ze mną zatroskanego o mnie. Uznaję to za pomszczenie Sophie i jawne pokazanie, że Ty też potrafisz. Zatem, pomóż jej. Mnie i tak tu nie ma.
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No cóż... Niestety rozmowa skręca w stronę niczego. Cieszę się, że ostatnie wiadomości pokazują, że potrafimy w normalny sposób wymienić się zdaniami. Pewnie nie raz jeszcze nasze mikronacyjne ścieżki będą się przeplatać, a więc niech tak pozostanie.

-
Adam Serbut
- Więzień
No patrz, a mnie uczyli, że wszystkie drogi do czegoś prowadzą, ale jak już mówiłem, Tobie nie da się pomóc, bo cierpisz na to samo, co Oberhaubt, czyli zarozumialstwo z najwyższej półki i schorowane poczucie, że na wszystko, nawet na ludzi, ma się wpływ. To jest tylko zabawa, a Wy jakoś dziwnie poważnie to traktujecie... Chore.
A teraz się bawcie w to gówno zwane Edelweiss, tylko nie zaprzeczajcie, że gówien nie ma.
A teraz się bawcie w to gówno zwane Edelweiss, tylko nie zaprzeczajcie, że gówien nie ma.
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Próbujesz nam udowodnić, że jesteśmy gorsi, ale sam przychodzisz i łapiesz to gówno w ręce, rozcierając z umiłowaniem. Cieszę się, że zwróciło to Twoją uwagę i nieco uzależniło, skoro tak ochoczo wracasz.
Ciekawy jestem, czy masz w tym jakiś cel, czy po prostu działasz już według schematu, z zamkniętymi oczami. Może jeszcze nie wiesz, że wdepnąłeś w gówno. Ale myślisz, że i miękkie, i ciepłe, i fajnie się tak w nim wytarzać.
Dlaczego sobie to robisz?
Ciekawy jestem, czy masz w tym jakiś cel, czy po prostu działasz już według schematu, z zamkniętymi oczami. Może jeszcze nie wiesz, że wdepnąłeś w gówno. Ale myślisz, że i miękkie, i ciepłe, i fajnie się tak w nim wytarzać.
Dlaczego sobie to robisz?

-
Adam Serbut
- Więzień
Mnie bardziej ciekawi jaki Wy macie cel zamykając pewnego Pana w celi nr 1. To, że ja nazwę sobie Edelweiss gównem, to jest to moja prowokacja, a to, że Wy chwytacie człeka za szmaty, bo wielki bonzo w postaci Oberhaubta się obraził, no to o czym My tu mówimy, co?
Czyżby próba nadmiernego i nachalnego wpływania na czyjeś czyny, wizerunek? Może zakład chirurgii estetycznej otworzycie zamiast mikronacji? Z chęcią przyjdę zrobić sobie piersi, żebyście mogli się do mnie zwracać po żeńsku.
Co Ci ludzie Wam takiego zrobili, że chcecie ich zmieniać? Ja mam olbrzymi dystans, ale Wy nie. Ciekawe, prawda?
Czyżby próba nadmiernego i nachalnego wpływania na czyjeś czyny, wizerunek? Może zakład chirurgii estetycznej otworzycie zamiast mikronacji? Z chęcią przyjdę zrobić sobie piersi, żebyście mogli się do mnie zwracać po żeńsku.
Co Ci ludzie Wam takiego zrobili, że chcecie ich zmieniać? Ja mam olbrzymi dystans, ale Wy nie. Ciekawe, prawda?
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ja też nie wiem jaki był cel zamknięcia pewnego pana w celi numer 1.
Słuchaj, jako Markus Vilander działałeś jak żywioł, który wyznaczał własny nurt i tworzył nowe meandry, które dla ludzi były pełne ciekawych wydarzeń. Nikt nie lubi jednak kiedy woda wdziera się im do domów. Nic więc dziwnego, że biorą wtedy wiadra i wylewają ją czym dalej, budując później zapory.
Nie boję i nie wstydzę się publicznie przyznać, że byłeś dobrym Królem. Tak to zabawa. Masz rację. Natomiast teraz zalewasz szamba, które łączą się z Twoim źródłem i dla mnie to jest chore.
Słuchaj, jako Markus Vilander działałeś jak żywioł, który wyznaczał własny nurt i tworzył nowe meandry, które dla ludzi były pełne ciekawych wydarzeń. Nikt nie lubi jednak kiedy woda wdziera się im do domów. Nic więc dziwnego, że biorą wtedy wiadra i wylewają ją czym dalej, budując później zapory.
Nie boję i nie wstydzę się publicznie przyznać, że byłeś dobrym Królem. Tak to zabawa. Masz rację. Natomiast teraz zalewasz szamba, które łączą się z Twoim źródłem i dla mnie to jest chore.

- Roman Schädel • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ten świr Zanik był kiedyś dobrym królem? Myślałem, że to wyłącznie agresywny troll, który wszystkich wyzywa. Banować takiego od razu, po pierwszym poście.
Jak to leciało? To nas o mało nie wykastrowali, a Ty sobie cyganie sztuczne cycki przyprawiasz?Adam Serbut pisze: ↑10 sierpnia 2023, 08:51 Z chęcią przyjdę zrobić sobie piersi, żebyście mogli się do mnie zwracać po żeńsku.![]()
Tak czy inaczej, w tej zadziwiająco sensownej i merytorycznej dyskusji po prostu "za mało kurwa"...