Moje uszanowanko

Śmietnik...
Adam Serbut
Więzień

Re: Moje uszanowanko

Post autor: Adam Serbut »

Długo będziesz udowadniał, że się skurwiłeś?

Tego typu dialogi zachowaj sobie dla Sophie, bo sądzę, że jej się przydadzą tego typu gadki szmatki i nie próbuj tego ze mną, ka pe wu? Ją możesz sobie manipulować, ale nie mnie.
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Joachim Cargalho »

Na razie nie udowodniliśmy tego ani ja, ani Ty. Zastanawia mnie dlaczego próbujesz na siłę znaleźć sobie wroga we mnie. Czy chociaż to będziesz w stanie wyjaśnić?
Obrazek
Adam Serbut
Więzień

Widzę, że kanon psychologii masz zaliczony. Cieszę się, że mogłem pomóc, ale uważam, że niektórym nie da się pomóc i nie mówię tu o sobie, tylko o Tobie i Twoim otoczeniu. Nie próbuj grać na siłę ze mną zatroskanego o mnie. Uznaję to za pomszczenie Sophie i jawne pokazanie, że Ty też potrafisz. Zatem, pomóż jej. Mnie i tak tu nie ma.
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

No cóż... Niestety rozmowa skręca w stronę niczego. Cieszę się, że ostatnie wiadomości pokazują, że potrafimy w normalny sposób wymienić się zdaniami. Pewnie nie raz jeszcze nasze mikronacyjne ścieżki będą się przeplatać, a więc niech tak pozostanie.
Obrazek
Adam Serbut
Więzień

No patrz, a mnie uczyli, że wszystkie drogi do czegoś prowadzą, ale jak już mówiłem, Tobie nie da się pomóc, bo cierpisz na to samo, co Oberhaubt, czyli zarozumialstwo z najwyższej półki i schorowane poczucie, że na wszystko, nawet na ludzi, ma się wpływ. To jest tylko zabawa, a Wy jakoś dziwnie poważnie to traktujecie... Chore.

A teraz się bawcie w to gówno zwane Edelweiss, tylko nie zaprzeczajcie, że gówien nie ma. :lol:
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Próbujesz nam udowodnić, że jesteśmy gorsi, ale sam przychodzisz i łapiesz to gówno w ręce, rozcierając z umiłowaniem. Cieszę się, że zwróciło to Twoją uwagę i nieco uzależniło, skoro tak ochoczo wracasz.

Ciekawy jestem, czy masz w tym jakiś cel, czy po prostu działasz już według schematu, z zamkniętymi oczami. Może jeszcze nie wiesz, że wdepnąłeś w gówno. Ale myślisz, że i miękkie, i ciepłe, i fajnie się tak w nim wytarzać.

Dlaczego sobie to robisz?
Obrazek
Adam Serbut
Więzień

Mnie bardziej ciekawi jaki Wy macie cel zamykając pewnego Pana w celi nr 1. To, że ja nazwę sobie Edelweiss gównem, to jest to moja prowokacja, a to, że Wy chwytacie człeka za szmaty, bo wielki bonzo w postaci Oberhaubta się obraził, no to o czym My tu mówimy, co?

Czyżby próba nadmiernego i nachalnego wpływania na czyjeś czyny, wizerunek? Może zakład chirurgii estetycznej otworzycie zamiast mikronacji? Z chęcią przyjdę zrobić sobie piersi, żebyście mogli się do mnie zwracać po żeńsku. :lol:

Co Ci ludzie Wam takiego zrobili, że chcecie ich zmieniać? Ja mam olbrzymi dystans, ale Wy nie. Ciekawe, prawda? :lol:
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Ja też nie wiem jaki był cel zamknięcia pewnego pana w celi numer 1.

Słuchaj, jako Markus Vilander działałeś jak żywioł, który wyznaczał własny nurt i tworzył nowe meandry, które dla ludzi były pełne ciekawych wydarzeń. Nikt nie lubi jednak kiedy woda wdziera się im do domów. Nic więc dziwnego, że biorą wtedy wiadra i wylewają ją czym dalej, budując później zapory.

Nie boję i nie wstydzę się publicznie przyznać, że byłeś dobrym Królem. Tak to zabawa. Masz rację. Natomiast teraz zalewasz szamba, które łączą się z Twoim źródłem i dla mnie to jest chore.
Obrazek
Awatar użytkownika
Roman Schädel Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Roman Schädel »

Ten świr Zanik był kiedyś dobrym królem? Myślałem, że to wyłącznie agresywny troll, który wszystkich wyzywa. Banować takiego od razu, po pierwszym poście.
(-) ks. bp obsmt. Roman Schädel

Superintendent Generalny Kościoła Ewangelicznego w Edelweiss
Biskup Wolkendbadzki Kościoła Powszechnego Pollinu
Bootsmannmatt EFF
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Ronon Dex »

Adam Serbut pisze: 10 sierpnia 2023, 08:51 Z chęcią przyjdę zrobić sobie piersi, żebyście mogli się do mnie zwracać po żeńsku. :lol:
Jak to leciało? To nas o mało nie wykastrowali, a Ty sobie cyganie sztuczne cycki przyprawiasz? 🤪🤣🐷

Tak czy inaczej, w tej zadziwiająco sensownej i merytorycznej dyskusji po prostu "za mało kurwa"... 😬
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
Zablokowany

Wróć do „Archiwum rzeczy niepotrzebnych”