Nowy singiel zespołu Rotten Flesh
Kierownik Działu Muzycznego
Popracuję chwilę nad radiem to mi się znudzi, będzie trzeba odczekać kwartał i znów do tego wrócę - taki cykl życia moich inicjatyw xD. A co do utworu King & Sultan to też jak najbardziej, najprawdziwsza sztuczna inteligencja. Jeśli chcecie to mogę podać linkaHeinz-Werner Grüner pisze: ↑18 sierpnia 2023, 21:12 No powiem Szanownemu, że to jest kawał dobrej roboty! Wasza Świątobliowść ma do tego niezłego dryga! Ciekawi mnie kto nagrał King & Sultan. Czy to jest całkiem realne?
Audycja oczywiście również znakomita!
Teraz ta sztuczna inteligencja odwala za nas tyle roboty, że to wręcz aż wstyd. Co prawda generowanie obrazów czy muzyki na pewno ubarwi, ale jak ktoś masowo zacznie wykorzystywać teksty pisane to już słabo. Czy to w ogóle będzie spójne? Nie sądzę.Piwski Sroczyński pisze: ↑18 sierpnia 2023, 21:36Popracuję chwilę nad radiem to mi się znudzi, będzie trzeba odczekać kwartał i znów do tego wrócę - taki cykl życia moich inicjatyw xD. A co do utworu King & Sultan to też jak najbardziej, najprawdziwsza sztuczna inteligencja. Jeśli chcecie to mogę podać linkaHeinz-Werner Grüner pisze: ↑18 sierpnia 2023, 21:12 No powiem Szanownemu, że to jest kawał dobrej roboty! Wasza Świątobliowść ma do tego niezłego dryga! Ciekawi mnie kto nagrał King & Sultan. Czy to jest całkiem realne?
Audycja oczywiście również znakomita!
Sam bym jakoś nie widział w sensu, gdyby całość mojej aktywności mikronacyjnej odwalała Sekretarka Elektryczna. Chociaż np. jak myśleliśmy o sferach w któych można np. podjąć współpracę pomiędzy państwami na Kompasie, to do takiej burzy mózgów używaliśmy chatGPT. Później dyskusja nad tym, ubranie w język traktatu - pomocne, a przy tym dake po prostu kolejne zahaczki, żeby zrobić coś tradycyjnieHeinz-Werner Grüner pisze: ↑18 sierpnia 2023, 21:50Teraz ta sztuczna inteligencja odwala za nas tyle roboty, że to wręcz aż wstyd. Co prawda generowanie obrazów czy muzyki na pewno ubarwi, ale jak ktoś masowo zacznie wykorzystywać teksty pisane to już słabo. Czy to w ogóle będzie spójne? Nie sądzę.Piwski Sroczyński pisze: ↑18 sierpnia 2023, 21:36Popracuję chwilę nad radiem to mi się znudzi, będzie trzeba odczekać kwartał i znów do tego wrócę - taki cykl życia moich inicjatyw xD. A co do utworu King & Sultan to też jak najbardziej, najprawdziwsza sztuczna inteligencja. Jeśli chcecie to mogę podać linkaHeinz-Werner Grüner pisze: ↑18 sierpnia 2023, 21:12 No powiem Szanownemu, że to jest kawał dobrej roboty! Wasza Świątobliowść ma do tego niezłego dryga! Ciekawi mnie kto nagrał King & Sultan. Czy to jest całkiem realne?
Audycja oczywiście również znakomita!![]()