Radio Arcybiskupie

Ambasada Najjaśniejszego Arcybiskupstwa Miasta Osiek i Jego Okręgu
Awatar użytkownika
Piwski Sroczyński Stempel

ODZNACZENIA

Re: Radio Arcybiskupie

Post autor: Piwski Sroczyński »

OGŁOSZENIE
Nowy singiel zespołu Rotten Flesh

Zapraszamy Państwa do wysłuchania radiowej premiery nowego singla osieckiego zespołu Rotten Flesh, pod tytułem King & Sultan . Utwór zrealizowano w Studiu Nagrań Radia Arcybiskupiego w Osieku.

(-) Eryk Krysian
Kierownik Działu Muzycznego
(-) abp Piwski Żmij-Sroczyński, Wikariusz Generalny Jego Świątobliwości
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

No powiem Szanownemu, że to jest kawał dobrej roboty! Wasza Świątobliowść ma do tego niezłego dryga! Ciekawi mnie kto nagrał King & Sultan. Czy to jest całkiem realne?
Audycja oczywiście również znakomita!
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika

ODZNACZENIA

Heinz-Werner Grüner pisze: 18 sierpnia 2023, 21:12 No powiem Szanownemu, że to jest kawał dobrej roboty! Wasza Świątobliowść ma do tego niezłego dryga! Ciekawi mnie kto nagrał King & Sultan. Czy to jest całkiem realne?
Popracuję chwilę nad radiem to mi się znudzi, będzie trzeba odczekać kwartał i znów do tego wrócę - taki cykl życia moich inicjatyw xD. A co do utworu King & Sultan to też jak najbardziej, najprawdziwsza sztuczna inteligencja. Jeśli chcecie to mogę podać linka
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Piwski Sroczyński pisze: 18 sierpnia 2023, 21:36
Heinz-Werner Grüner pisze: 18 sierpnia 2023, 21:12 No powiem Szanownemu, że to jest kawał dobrej roboty! Wasza Świątobliowść ma do tego niezłego dryga! Ciekawi mnie kto nagrał King & Sultan. Czy to jest całkiem realne?
Popracuję chwilę nad radiem to mi się znudzi, będzie trzeba odczekać kwartał i znów do tego wrócę - taki cykl życia moich inicjatyw xD. A co do utworu King & Sultan to też jak najbardziej, najprawdziwsza sztuczna inteligencja. Jeśli chcecie to mogę podać linka
Teraz ta sztuczna inteligencja odwala za nas tyle roboty, że to wręcz aż wstyd. Co prawda generowanie obrazów czy muzyki na pewno ubarwi, ale jak ktoś masowo zacznie wykorzystywać teksty pisane to już słabo. Czy to w ogóle będzie spójne? Nie sądzę. :|
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika

ODZNACZENIA

Heinz-Werner Grüner pisze: 18 sierpnia 2023, 21:50
Piwski Sroczyński pisze: 18 sierpnia 2023, 21:36
Teraz ta sztuczna inteligencja odwala za nas tyle roboty, że to wręcz aż wstyd. Co prawda generowanie obrazów czy muzyki na pewno ubarwi, ale jak ktoś masowo zacznie wykorzystywać teksty pisane to już słabo. Czy to w ogóle będzie spójne? Nie sądzę. :|
Sam bym jakoś nie widział w sensu, gdyby całość mojej aktywności mikronacyjnej odwalała Sekretarka Elektryczna. Chociaż np. jak myśleliśmy o sferach w któych można np. podjąć współpracę pomiędzy państwami na Kompasie, to do takiej burzy mózgów używaliśmy chatGPT. Później dyskusja nad tym, ubranie w język traktatu - pomocne, a przy tym dake po prostu kolejne zahaczki, żeby zrobić coś tradycyjnie
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Mimo wszystkom tekst pisany to ja liczę na własną inwencję.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika

ODZNACZENIA

OGŁOSZENIE
LEGENDY STAREGO OSIEKA UDŹWIĘKOWIONE!

Zapraszamy Państwa do wysłuchania pierwszej udźwiękowionej opowieści z cyklu Legendy Starego Osieka. Postanowiliśmy zacząć... od początku. Stąd jako pierwszą udźwiękowiliśmy Legendę o Założeniu Osieka. Została ona napisana przez Wikariusza Generalnego i mojego osobistego brata - Jaskra, w drugiej dekadzie września 2021 roku, a opowiada o wydarzeniach wcześniejszych o niemal pół roku. Zapraszamy Państwa do wysłuchania tej wyjątkowej audycji.

(-) Piwski Żmij-Sroczyński
Arcybiskup Osieka
Awatar użytkownika

ODZNACZENIA

OGŁOSZENIE
Nowy singiel Ojca Świętego

Zapraszamy Państwa do wysłuchania radiowej premirey utworu Zapachniało Powiewem Jesieni w wykonaniu samego Arcybiskupa Osieka. Wiele osób mających styczność z głową Państwa miało najpewniej okazję przekonać się o jego zamiłowaniu do muzyki. Efektem tej miłości jest właśnie cover, który z przyjemnością mamy okazję Państwu zaprezentować. Utwór zrealizowano w Studiu Nagrań Radia Arcybiskupiego w Osieku, w ramach programu Klimaty Starego Osieka, związanego z uroczystością Zjazdu Osieckiego, która odbywać będzie się już w ten weekend.

(-) Eryk Krysian
Kierownik Działu Muzycznego
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Wspaniałe rzeczy w tym Radio Arcybiskupim są nadawane! Naprawdę dobra robota!
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika

ODZNACZENIA

KOMUNIKAT SPECJALNY
KOLEJNA WOJNA DOMOWA W KOGALII

W wziązku z wybuchem kolejnej już wojny domowej w Kogalii nadajemy komunikat specjalny:

(-) Józef Forłerd
Zastępca Wikariusza ds. Spraw Zagranicznych
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ambasada Najjaśniejszego Arcybiskupstwa Miasta Osiek i Jego Okręgu”