Alexanderplatz 4
- Peetri Romanaav • Stempel
- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Alexanderplatz 4
Rzeczywiście. Przepraszam, mój błąd ale obywatelstwa nie chciałem się pozbawiać.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
W takim razie - oddalam i już. Witamy z powrotem!Piotr Romanow pisze: ↑29 sierpnia 2023, 20:18 Rzeczywiście. Przepraszam, mój błąd ale obywatelstwa nie chciałem się pozbawiać.
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Piotr Romanow pisze: ↑29 sierpnia 2023, 06:11 Nie miałem tutaj na celu nikomu ujmować, a jedynie podkreślić swoje zdanie odnośnie awansowania, bo za szybko się to dzieje w niektórych przypadkach i ciężko tu mówić o zasłużonym awansie. Także Herr @Roman Schädel, proszę nie mieć mi za złe mojego stwierdzenia.
Herr Oberhaupt w mojej opinii chciał jedynie sprzedać jednemu i drugiemu pstryczka w nos za kare że próbowali uciec.
Jednocześnie zaraz po tych wydarzeniach miała miejsce niezwykle owocna w mojej ocenie akcja narracyjna uwzględniająca nasze wojsko gdzie wielu biorących tam udział wojskowych zasłużyło sobie na wyróżnienie.
No ale co racja to racja, w takim tempie zaraz będziemy mieli w wojsku samych generałów.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nikomu nic nie chciałem sprzedać. To była tylko i wyłącznie decyzja oficerów. Ja jedynie, w związku z ich czasowym "zawieszeniem obowiązkó" poczynić dalsze kroki.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑30 sierpnia 2023, 19:52Piotr Romanow pisze: ↑29 sierpnia 2023, 06:11 Nie miałem tutaj na celu nikomu ujmować, a jedynie podkreślić swoje zdanie odnośnie awansowania, bo za szybko się to dzieje w niektórych przypadkach i ciężko tu mówić o zasłużonym awansie. Także Herr @Roman Schädel, proszę nie mieć mi za złe mojego stwierdzenia.
Herr Oberhaupt w mojej opinii chciał jedynie sprzedać jednemu i drugiemu pstryczka w nos za kare że próbowali uciec.
Jednocześnie zaraz po tych wydarzeniach miała miejsce niezwykle owocna w mojej ocenie akcja narracyjna uwzględniająca nasze wojsko gdzie wielu biorących tam udział wojskowych zasłużyło sobie na wyróżnienie.
No ale co racja to racja, w takim tempie zaraz będziemy mieli w wojsku samych generałów.
Co do awansów było podobnie, dzięki temu pomimo odpływu dwóch znacznie aktywnych w tematach militarnych obywateli zastąpili inni. To na pewno cieszy. Co prawda awanse to czysta przyjemność, ale proszę mi wierzyć, że staram sie to robić najbardziej sprawiedliwie jak umiem.
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Niezrozumienie idei narracji jednych, dało szansę kolejnym, by mogli pokazać swoje faktyczne zaangażowanie w życie Kotliny. Docenienie tej kwestii awansem jest miłym akcentem dla tych, którzy są wierni służbie Edelweiss. W każdych okolicznościach.

- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Panowie, może skończmy ten bezsensowny temat i bawmy się jak bawiliśmy się wcześniej. Topór wojenny z mojej strony został zakopany. Przepraszam Heinz i mam nadzieje, że z Twojej strony mogę równie liczyć na zakopanie topora wojennego. 
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Bardziej chyba "pito" w kirerunku Szanownego, który nota bene awans dostał za potwierdzenia dalszej służby - powiedzmy to przejście na zawodowstwo. Przynajmniej tymczasowo.Joachim Cargalho pisze: ↑31 sierpnia 2023, 07:24 Niezrozumienie idei narracji jednych, dało szansę kolejnym, by mogli pokazać swoje faktyczne zaangażowanie w życie Kotliny. Docenienie tej kwestii awansem jest miłym akcentem dla tych, którzy są wierni służbie Edelweiss. W każdych okolicznościach.
Jaki topór? Przecież ja żadnego topora nie wyciągałem, tymczasem Panowie, skoro już siedzimy w domostwie jednego z Was, to czekam aż coś zostanie rozlane.Piotr Romanow pisze: ↑31 sierpnia 2023, 07:27 Panowie, może skończmy ten bezsensowny temat i bawmy się jak bawiliśmy się wcześniej. Topór wojenny z mojej strony został zakopany. Przepraszam Heinz i mam nadzieje, że z Twojej strony mogę równie liczyć na zakopanie topora wojennego.![]()
Herr Hauptamnn, macie coś tam w swoim barku? Może właśnie z Nan Di przywieźliście?
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Do powiedzenia to może i nie, ale właśnie szklaneczki trzeba podnieść "ku wyżynom".Joachim Cargalho pisze: ↑31 sierpnia 2023, 09:46 Ja już wychodzę.
Nie mam nic więcej do powiedzenia.![]()
- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL