Nie inaczej.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑22 października 2023, 23:09Rozumiem, że zawsze liczy się pierwszy?Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑22 października 2023, 22:35 Przypominam tylko że każdy ma tylko jedne strzał dziennie.
Warto się więc na nim skupić no i liczyć na odrobinę szczęścia.![]()
Stal i Proch - Oktoberfest 1923
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Stal i Proch - Oktoberfest 1923
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wolę się upewnić czy czasem nie ma jakiś przekrętów.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑22 października 2023, 23:12Nie inaczej.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑22 października 2023, 23:09Rozumiem, że zawsze liczy się pierwszy?Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑22 października 2023, 22:35 Przypominam tylko że każdy ma tylko jedne strzał dziennie.
Warto się więc na nim skupić no i liczyć na odrobinę szczęścia.![]()
- Pavel van der Gibson • Stempel
- Ambasador Księstwa Sarmacji
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wracając do domu, Pavel spojrzał na tarczę zegara umieszczonego na wieży ratusza. "Perfekcyjne" pomyślał i skierował kroki na strzelnicę.
- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No to i Bella o poranku próbuje swojego szczęścia znowu
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Herr @Albert Fryderyk de Espada składam reklamację na kostki 
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

- Fatima Popow-Chojnacka • Stempel
-
ODZNACZENIA
- Fabio Rhyner • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Przed tarczą strzelniczą pojawił się również i sam Fabio Rhyner. Mężczyzna od czasu przeniesienia do sił powietrznych kotliny Edelweiss dawno już nie strzelał nie mniej jednak doświadczenie nabyte w Niderlandzkim Regimencie Kolonialnym jest nie do przecenienia. Trzydziestolatek wziął karabin do ręki, przymierzył a następnie biorąc głęboki wdech musnął skrawkiem palca spust broni.

d11
Poszło! - krzyknął rozentuzjazmowany Rhyner

d11
Poszło! - krzyknął rozentuzjazmowany Rhyner

- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No to rozliczamy się za kolejny dzień.

Jak na razie @Pavel van der Gibson bez pudła tylko wyciąga mi z kieszeni kolejne klubecki.

@Fabio Rhyner też nie najgorzej.
No i nareszcie @Trotyl. która trafiła pierwszą z głównych nagród. Polecam gdzieś w wolnej chwili szukać mnie na pw, forum lub dsc i już tam będziemy ustalać szczegóły ale słowem wyjaśnienia na czym ma to polegać.
Ostatnim razem nagrodę główną ustrzeliła @Femme Mystere. Zgodnie z jej wytycznymi i wskazówkami starałem się zaprojektować samolot któremu potem nadano jej imię czyli Atlas Augentrost A-125.
Tutaj sytuacja jest analogiczna, tylko odnosi się do broni palnej. Zwycięzca podaje swoje wytyczne i wskazówki a ja w oparciu o to staram się stworzyć projekt który potem zostanie nazwany imieniem twórcy (lub jakąś nazwą wymyśloną przez niego).
Jak na razie @Pavel van der Gibson bez pudła tylko wyciąga mi z kieszeni kolejne klubecki.
@Fabio Rhyner też nie najgorzej.
No i nareszcie @Trotyl. która trafiła pierwszą z głównych nagród. Polecam gdzieś w wolnej chwili szukać mnie na pw, forum lub dsc i już tam będziemy ustalać szczegóły ale słowem wyjaśnienia na czym ma to polegać.
Ostatnim razem nagrodę główną ustrzeliła @Femme Mystere. Zgodnie z jej wytycznymi i wskazówkami starałem się zaprojektować samolot któremu potem nadano jej imię czyli Atlas Augentrost A-125.
Tutaj sytuacja jest analogiczna, tylko odnosi się do broni palnej. Zwycięzca podaje swoje wytyczne i wskazówki a ja w oparciu o to staram się stworzyć projekt który potem zostanie nazwany imieniem twórcy (lub jakąś nazwą wymyśloną przez niego).
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Sam oberhaupt chciał coś łądnego ustrzelić toteż skupił się mocno i przymierzył.
1d11
1d11