Opowiadania wszelakie

Jednostki administracji terytorialnej, na które dzieli się kraina to komitaty. Pochodzenie nazewnictwa nie jest zbytnio wyszukane, ale osobliwe. Wywodzi się z tradycji węgierskiej jaką zasiał wśród obywateli przywódca narodu-pierwszy Oberhaupt Edelweiss
Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Opowiadania wszelakie

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Femme Mystere pisze: 27 listopada 2024, 07:03 Muszę odkurzyć tego wattpada. I inne social media w ramach radia mikronacje. Rozważałam też czytanie na głos i wrzucanie opowiadań jako filmiki na YT.
Czasem sobie włączam Twoje przedstawienie z Rajdu Szarotki. To było miodzio. Ten akcent, mniam. :)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Sophie Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Sophie »

Obrazek
Zapraszam do ukończonego zbioru opowiadań, które jest zwieńczeniem wszystkich poprzednich. Oprócz znanych już opowiadań, zbiór ten zawiera jeszcze trzy całkiem nowe opowiadania oraz kilka słów ode mnie.
Ostatnio zmieniony 27 listopada 2024, 21:43 przez Sophie, łącznie zmieniany 1 raz.
/-/Sophie Susanne Cargalho
Dumna obywatelka Kotliny
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Wowo! Świetne! Jeszcze nie wszystko przeczytałem, ale calość wygląda znakomicie! Mikronacyjne wydanie jest cudowne. Mam pytanko, za przyzwoleniem autorki oczywiście, czy możemy dodać to do naszego wydawnictwa?
viewforum.php?f=47
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Sophie Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Sophie »

Heinz-Werner Grüner pisze: 27 listopada 2024, 21:02 Wowo! Świetne! Jeszcze nie wszystko przeczytałem, ale calość wygląda znakomicie! Mikronacyjne wydanie jest cudowne. Mam pytanko, za przyzwoleniem autorki oczywiście, czy możemy dodać to do naszego wydawnictwa?
viewforum.php?f=47
Jak najbardziej, zedytujemy i dodamy równieź w PDFie informacje o wydawnictwie.
/-/Sophie Susanne Cargalho
Dumna obywatelka Kotliny
ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Komitaty”