Czasem sobie włączam Twoje przedstawienie z Rajdu Szarotki. To było miodzio. Ten akcent, mniam.Femme Mystere pisze: ↑27 listopada 2024, 07:03 Muszę odkurzyć tego wattpada. I inne social media w ramach radia mikronacje. Rozważałam też czytanie na głos i wrzucanie opowiadań jako filmiki na YT.
Opowiadania wszelakie
Regulamin forum
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Opowiadania wszelakie
Zapraszam do ukończonego zbioru opowiadań, które jest zwieńczeniem wszystkich poprzednich. Oprócz znanych już opowiadań, zbiór ten zawiera jeszcze trzy całkiem nowe opowiadania oraz kilka słów ode mnie.
Ostatnio zmieniony 27 listopada 2024, 21:43 przez Sophie, łącznie zmieniany 1 raz.
/-/Sophie Susanne Cargalho
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wowo! Świetne! Jeszcze nie wszystko przeczytałem, ale calość wygląda znakomicie! Mikronacyjne wydanie jest cudowne. Mam pytanko, za przyzwoleniem autorki oczywiście, czy możemy dodać to do naszego wydawnictwa?
viewforum.php?f=47
viewforum.php?f=47
Jak najbardziej, zedytujemy i dodamy równieź w PDFie informacje o wydawnictwie.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑27 listopada 2024, 21:02 Wowo! Świetne! Jeszcze nie wszystko przeczytałem, ale calość wygląda znakomicie! Mikronacyjne wydanie jest cudowne. Mam pytanko, za przyzwoleniem autorki oczywiście, czy możemy dodać to do naszego wydawnictwa?
viewforum.php?f=47
/-/Sophie Susanne Cargalho
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny