To ja Leszek Ebe-Grüner. W poniższym filmiku przedstawiłem tylko, jakie będą pierwsze rozgrywki.
Także tak jak w filmiku mówiłem, zrobimy jakieś Tour, ale jakie to już zależy ile państw się zgodzi, by CrashDay TV do nich zawitał.
CrashDay TV
Regulamin forum
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
CrashDay TV
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

- Pavel van der Gibson • Stempel
- Ambasador Księstwa Sarmacji
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: CrashDay TV
Ja to się chyba nie piszę na nową gierkę. W mistrzostwach wyścigowych nie trzeba nic robić, instalować, ani umieć 
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Spoko, to jest po to by oglądać, obecność nie jest obowiązkowa, bo wiem że to jak sam zresztą wspomniałeś o wiele bardziej zobowiązujące.Pavel van der Gibson pisze: ↑22 lipca 2025, 23:56 Ja to się chyba nie piszę na nową gierkę. W mistrzostwach wyścigowych nie trzeba nic robić, instalować, ani umieć![]()
Ale oczywiście jak ma chęci, bo to nie jest całkowicie zamknięte i posiada grę i ma możliwość gadać głosowo na discordzie, to zapraszam na kontakt ze mną, najlepiej na priv discorda.
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ja w sumie też niechętnie brałbym uział, ale w razie możliwości czasowych mogę dołączać do głosowego, jeśli w ogóle jest taka możliwość.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑23 lipca 2025, 10:47Spoko, to jest po to by oglądać, obecność nie jest obowiązkowa, bo wiem że to jak sam zresztą wspomniałeś o wiele bardziej zobowiązujące.Pavel van der Gibson pisze: ↑22 lipca 2025, 23:56 Ja to się chyba nie piszę na nową gierkę. W mistrzostwach wyścigowych nie trzeba nic robić, instalować, ani umieć![]()
Ale oczywiście jak ma chęci, bo to nie jest całkowicie zamknięte i posiada grę i ma możliwość gadać głosowo na discordzie, to zapraszam na kontakt ze mną, najlepiej na priv discorda.
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dobra myślę że już mamy wystarczająco dużo państw i tym samym kończymy poszukiwania. Oto obecna lista:
-Edelweiss
-Voxland
-Leocja
-II Federacja Nordacka
-Skarland
-Winkulia
-Hawiland
-Dreamland
-Sarmacja
Jednak nie sugerujcie się tym że np.Edelweiss będzie pierwsze, a Sarmacja ostatnie, bo jeszcze dziś odbędzie się losowanie państw, z których po kolei będziemy robić takie rozgrywki! Także cierpliwie czekajcie i się dowiedzie więcej na ten temat
ps.Będzie też zmiana nazwy na CrashPollin TV
-Edelweiss
-Voxland
-Leocja
-II Federacja Nordacka
-Skarland
-Winkulia
-Hawiland
-Dreamland
-Sarmacja
Jednak nie sugerujcie się tym że np.Edelweiss będzie pierwsze, a Sarmacja ostatnie, bo jeszcze dziś odbędzie się losowanie państw, z których po kolei będziemy robić takie rozgrywki! Także cierpliwie czekajcie i się dowiedzie więcej na ten temat
ps.Będzie też zmiana nazwy na CrashPollin TV
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu